Kultúra

Törőcsik Mari visszavonulásra készül

Törőcsik Mari a Nők Lapjának adott interjút, amiből kiderül, hogy a színpadra már nem feltétlenül készül, és jó ideig nem tervez újabb nyilatkozatot sem.
Törőcsik Mari Székely Gábor társaságában Törőcsik Mari nem feltétlenül tervezi, hogy visszatérne a színpadra (By Kékes Szaffi. The original uploader was Kispados at Hungarian Wikipedia. - Transferred from hu.wikipedia to Commons., CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=23373741)

Törőcsik Mari interjút adott a Nők Lapjának, ám elmondása szerint ez hosszú ideig valószínűleg az utolsó lesz. Ő maga ezzel kapcsolatban a lap újságírójának úgy fogalmazott:

„Locsogtam egész életemben, ha kellett, ha nem, most már itt az ideje, hogy végre befogjam a számat. Lesz még egy nyilatkozatom, amit már korábban megígértem, egy jótékonysági ügy kapcsán, amit szívesen vállaltam, támogatok, és gondoltam, magának, aki ezer éve a barátom, adok még egy utolsó interjút, de ezzel, legalábbis jó időre, be is fejeztem... Ez lesz az utolsó...”

A színművésznő szavaiból továbbá kiderült, hogy nem feltétlenül készül arra, hogy visszatérne a színpadra, s az esetleges visszatérés feltételeként szabta meg, olyan állapotban lesz-e, hogy méltóképpen tudja képviselni a tőle és általa elvárt színvonalat – azt a színvonalat, amelyet saját elmondása szerint

„az elmúlt évtizedek során folytonosan megköveteltem magamtól, és amiből nem vagyok hajlandó engedni”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen