hirdetés
Kultúra

Törőcsik Mari visszavonulásra készül

Törőcsik Mari a Nők Lapjának adott interjút, amiből kiderül, hogy a színpadra már nem feltétlenül készül, és jó ideig nem tervez újabb nyilatkozatot sem.
Törőcsik Mari Székely Gábor társaságában Törőcsik Mari nem feltétlenül tervezi, hogy visszatérne a színpadra (By Kékes Szaffi. The original uploader was Kispados at Hungarian Wikipedia. - Transferred from hu.wikipedia to Commons., CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=23373741)
hirdetés

Törőcsik Mari interjút adott a Nők Lapjának, ám elmondása szerint ez hosszú ideig valószínűleg az utolsó lesz. Ő maga ezzel kapcsolatban a lap újságírójának úgy fogalmazott:

„Locsogtam egész életemben, ha kellett, ha nem, most már itt az ideje, hogy végre befogjam a számat. Lesz még egy nyilatkozatom, amit már korábban megígértem, egy jótékonysági ügy kapcsán, amit szívesen vállaltam, támogatok, és gondoltam, magának, aki ezer éve a barátom, adok még egy utolsó interjút, de ezzel, legalábbis jó időre, be is fejeztem... Ez lesz az utolsó...”

A színművésznő szavaiból továbbá kiderült, hogy nem feltétlenül készül arra, hogy visszatérne a színpadra, s az esetleges visszatérés feltételeként szabta meg, olyan állapotban lesz-e, hogy méltóképpen tudja képviselni a tőle és általa elvárt színvonalat – azt a színvonalat, amelyet saját elmondása szerint

„az elmúlt évtizedek során folytonosan megköveteltem magamtól, és amiből nem vagyok hajlandó engedni”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Meghalt a legendás tévés, Kelemen Endre

Meghalt a legendás tévés, Kelemen EndreA vert csipkének szentelnek nemzetközi fesztivált Kecskeméten

A vert csipkének szentelnek nemzetközi fesztivált Kecskemétenhirdetés
Szombaton kezdődnek az augusztus 20-ai központi rendezvények

Szombaton kezdődnek az augusztus 20-ai központi rendezvényekSzurikáták születtek a Szegedi Vadasparkban

Szurikáták születtek a Szegedi VadasparkbanMeghalt Jill Janus, a Huntress énekesnője

Meghalt Jill Janus, a Huntress énekesnője


JILL JANUS,     HUNTRESS,     GYÁSZ

hirdetés
hirdetés
Augusztus 31-én temetik Kerényi Imrét

Augusztus 31-én temetik Kerényi Imrét565 ezres látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztivál

565 ezres látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztiválNagyboldogasszony ünnepe van ma

Nagyboldogasszony ünnepe van maloading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen