Kultúra

Újból műtötték betegsége miatt Székhelyi Józsefet

Székhelyi Józsefet ismét műtötték daganatos betegsége miatt, a Blikk szerint a műtét jól sikerült, és a színész most már otthon lábadozik.
Székhelyi József A színész már otthon lábadozik a műtét után (Készítette: Takkk - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=47149191)

Múlt év végén, miután mellkasi problémával műtötték a színészt, az orvosok megállapították, hogy tüdődaganata van. Ezután kemoterápiás kezelést kapott, aminek köszönhetően egy ideig javult az állapota, ám egy májusi vizsgálat alkalmával észrevették, hogy nőtt a daganat.

A Blikk szerint később kiderült, hogy áttétek is keletkeztek, ezért kellett a héten ismét műteni a színészt, aki már otthon lábadozik a lap szerint jól sikerült operáció után.

„Most hozott haza a fiam a kórházból, megoperáltak, túl vagyunk rajta. Reménykedünk, hogy segíteni fog”

– fogalmazott a lapnak a Székhelyi József, aki egyúttal megköszönte a közönség együttérzését és aggódását.

Elmondta azt is, hogy mindig magával hordja a mellényzsebében hatéves kislánya fotóját, amiből erőt meríthet, azt azonban nem szeretné, hogy a lánya betegen, fáradtan lássa őt a kórházban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen