hirdetés
Kultúra

Keddtől East Fest öt napon át Mezőtúron

A hazai könnyűzenei élet előadóival öt napon át hét helyszínen találkozhatnak a kedden kezdődő mezőtúri East Fest látogatói.
Fesztivál Szombatig fellép mások mellett a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega és a Wellhello (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)
hirdetés

A szervezők tájékoztatása szerint szombatig fellép mások mellett a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega és a Wellhello. A hazai előadók mellett az idén is lesz nemzetközi sztárvendég Fedde Le Grand személyében.

A fesztiválozókat a városi strand használata mellett sok sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások várják.

Herczeg Zsolt, Mezőtúr fideszes polgármestere az MTI-nek elmondta: az alföldi városban megrendezett fesztivál egyre nagyobb pezsgést és üzletet hoz a településnek, hiszen 2012-ben még mindössze ötezer látogatót számláltak a rendezvényen, 2017-ben már átlépték az ötvenezres nézőszámot.

A fesztivál helyszínéül szolgáló terület igen kedvelt az oda rendszeresen látogatók körében, így az árnyékos liget több évtizedes fákkal, a hatalmas, zöld füves terek, a tiszta, barátságos strand - tette hozzá.

A fesztiválról részletes információ az eastfest.hu  honlapon érhető el.

Forrás: MTI

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ma van a Színházak éjszakája

Ma van a Színházak éjszakájaMegnyílt a Tudás Háza a budai Várban

Megnyílt a Tudás Háza a budai Várbanhirdetés
hirdetés
Emmy-gála: Nem kapott díjat A szolgálólány meséje

Emmy-gála: Nem kapott díjat A szolgálólány meséje


EMMY-GÁLA,     DÍJKIOSZTÓ,     FILM

Elhunyt Rónay László irodalomtörténész, kritikus

Elhunyt Rónay László irodalomtörténész, kritikusloading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen