Kultúra

Keddtől East Fest öt napon át Mezőtúron

A hazai könnyűzenei élet előadóival öt napon át hét helyszínen találkozhatnak a kedden kezdődő mezőtúri East Fest látogatói.
Fesztivál Szombatig fellép mások mellett a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega és a Wellhello (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)

A szervezők tájékoztatása szerint szombatig fellép mások mellett a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega és a Wellhello. A hazai előadók mellett az idén is lesz nemzetközi sztárvendég Fedde Le Grand személyében.

A fesztiválozókat a városi strand használata mellett sok sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások várják.

Herczeg Zsolt, Mezőtúr fideszes polgármestere az MTI-nek elmondta: az alföldi városban megrendezett fesztivál egyre nagyobb pezsgést és üzletet hoz a településnek, hiszen 2012-ben még mindössze ötezer látogatót számláltak a rendezvényen, 2017-ben már átlépték az ötvenezres nézőszámot.

A fesztivál helyszínéül szolgáló terület igen kedvelt az oda rendszeresen látogatók körében, így az árnyékos liget több évtizedes fákkal, a hatalmas, zöld füves terek, a tiszta, barátságos strand - tette hozzá.

A fesztiválról részletes információ az eastfest.hu  honlapon érhető el.

Forrás: MTI

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen