Kultúra

Meghalt Jill Janus, a Huntress énekesnője

Meghalt a Huntress nevű heavy metál együttes énekesnője, Jill Janus. A 43 énekesnő augusztus 14-én hunyt el, halálát öngyilkosság okozta.
Jill Janus egy 2014-es koncerten Jill Janus egy 2014-es koncerten (By Foto: Stefan Brending /, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=33636228)

Az együttes csütörtökön erősítette meg a hírt, a bejegyzésben pedig azt írták, hogy Jill Janus az Oregon állambeli Portlandnél követett el öngyilkosságot augusztus 14-én.

Janus a Huntress 2009-es alapítása óta volt az együttes énekesnője, emellett olyan zenekarokkal is együttműködött, mint a The Starbreakers, a Chelsea Girls, a Lamb of God, illetve a Motorhead. Az utóbbi időben Angus Clark-kal (a Trans-Siberian Orchestra zenészével) együttműködve egy rockopera létrehozásában is szerepet vállalt.

Jill Janus korábban nyíltan beszélt arról, hogy fiatal kora óta mentális betegségekkel küzd, majd később egy nyilatkozatában elmondta azt is, hogy 2015-ben méhrákot diagnosztizáltak nála.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen