hirdetés
Kultúra

Ismét lesz 100 forintos nap a Nyíregyházi Állatparkban

A Nyíregyházi Állatpark népszerű kezdeményezése a jótékonyság jegyében zajlik, hiszen a látogatóknak ezen a napon lehetősége van a rászorulók számára elvinni a nekik szánt ajándékokat, amelyeket az állatpark családsegítő szervezeteken és alapítványokon keresztül juttat el a családoknak.
Indiai orrszarvú született a Nyíregyházi Állatparkban A Nyíregyházi Állatparkban nemrég egy indiai orrszarvú is napvilágot látott, ami valódi különlegességnek számít (MTI Fotó: Balázs Attila)
hirdetés

Idén is lesz 100 Ft-os nap a Nyíregyházi Állatparkban: a látogatók december elsején 9 óra és 15 óra között érkezhetnek az intézménybe, ahol ezen a napon mindenkinek 100 forintba kerül a belépőjegy. Az állatpark ugyanakkor arra buzdít mindenkit, hogy vigyenek magukkal egy ajándékot, ami bármilyen olyan apróság lehet, amely mások számára még használható.

„Nincs is szebb annál, amikor örömöt szerezhetünk olyanoknak, akiknek nincs mit a fa alá tenniük”

– írják a közösségi oldalukon megjelent bejegyzésben.

Az adományokat – amelyet az intézmény családsegítő szervezeteken, alapítványokon keresztül juttat el a rászoruló családok részére – az állatpark előtti parkolóban lehet majd leadni, a helyszínt pedig egy hatalmas tábla is jelzi majd.

Azzal kapcsolatosan, hogy milyen adományokat várnak, példaként említették a tartós élelmiszereket, játékokat, könyveket, illetve tisztítószereket, de hozzátették, „mindenért nagyon hálásak a szervezetek”. Az érkező ajándékokat típus szerint gyűjtik majd, és zsákolják be, így külön csoportot alkotnak például a tisztítószerek, a játékok és könyvek, illetve a tartós élelmiszerek.

Az állatpark egyúttal arra kéri a látogatókat, hogy lehetőség szerint ne SZÉP kártyával és bankkártyával, illetve „hatalmas” címletű bankjeggyel fizessenek a 100 forintos napon a gördülékeny bejutás elősegítése érdekében.

Érdekes lehet, hogy tavaly – az Állatpark honlapja szerint – a 100 forintos napon 10 ezer látogató érkezett, s összesen 20 teherautónyi csomag gyűlt össze, amelyeket aztán 23 családsegítő szervezeten keresztül juttatták el a rászorulóknak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ingyenes koncertet ad Sting és Shaggy a Hősök terén

Ingyenes koncertet ad Sting és Shaggy a Hősök terén


STING,     SHAGGY,     HŐSÖK TERE

Leopárdmacska született a debreceni állatkertben

Leopárdmacska született a debreceni állatkertbenhirdetés
Megérkezett a Detective Pikachu első előzetese

Megérkezett a Detective Pikachu első előzetese


DETECTIVE PIKACHU,     MOZI,     FILM

Meghalt Stan Lee

Meghalt Stan Lee


STAN LEE,     MARVEL,     GYÁSZ

Whitesnake-koncert lesz 2019-ben a Barba Negra Trackben

Whitesnake-koncert lesz 2019-ben a Barba Negra Trackbenhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen