Kultúra

Sas József idén már nem lép színpadra

Erre az évre minden előadását lemondta Sas József az egészségi állapota miatt.
Sas József Sas József (Készítette: Takkk - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=12729172)

Az utóbbi időben betegeskedő Sas József nincs olyan egészségi állapotban, hogy vállalja a fellépéseket – írja a Blikk. A lap úgy tudja, a színész már pénteken annyira gyengének érezte magát, hogy meghozta a döntést valamennyi fellépése lemondásáról. Ezután a jegyirodák internetes oldalain tegnap jelezték is, hogy az előadások elmaradnak.

Sas József egy félperces videóüzenetben mondta el ismerőseinek, hogy hiszi, jövőre jobban lesz, ebben az évben azonban már nem lép színpadra, s így minden Fészek klubbeli előadás elmarad, beleérve ebbe a szilveszteri két show-t is, amelyről tévéfelvétel készült volna.

A Blikknek a színész elmondta, nincs jól, „és most az első az egészség”, ennél többet azonban nem szeretett volna mondani az egészségi állapotáról.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen