Kultúra

Meghalt Bolla Zsolt

53 éves korában elhunyt Bolla Zsolt rádiós szakember és producer, a Bolland Sound & Universe tulajdonosa.
Gyertyaláng 53 évesen elhunyt Bolla Zsolt (Forrás: pixabay.com / Andreas Lischka)

Bolla Zsolt külföldi nyaralása alatt, szívelégtelenségben hunyt el – írja a Blikk a radiosite.hu-ra hivatkozva. A rádiós szakember és producer 53 éves volt.

1987-ben indult karrierje, s a Magyar Rádió, a Rádió Bridge, valamint a Danubius Rádió mellett a Sláger Rádiónak is munkatársa volt, utóbbi rádióadónál programigazgatóként tevékenykedett. Ezután a Juventus Rádiónál, később pedig a Neo FM-nél dolgozott, mígnem 2016-tól a Class FM programtanácsadója lett. Mindemellett a Bolland Sound & Universe tulajdonosa volt.

Szerbiában a Naxi Nacional rádiós hálózat építésében ugyancsak szerepet vállalt, és együttműködött a Szerbiai Rádióállomások Szövetségével is. Ezen felül a 80-as években az EKG-ban, majd 1991-től a Prognózisban dobolt is, továbbá más együttesekkel is fellépett, s közreműködött a munkájukban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen