Nemzetközi

U-Elektronik: Die AWE, Chinas größte Messe für Haushaltsgeräte und Elektronik, lädt Sie im März

Az AWE, Kína legnagyobb háztartási és elektronikai termékekkel foglalkozó vására, 2016-ban Sanghajban kerül megrendezésre.

Az AWE jövőre március 9-12. között a Sanghaji Új Nemzetközi Expo Központban kap helyet. A kiállítás 100.000m2-en kerül megrendezésre, 7 pavilonba különítve az egyes területek piaci szereplőit. Várhatóan 600 kiállító és több mint 20.000 termék kerül majd bemutatásra. A termékkategóriák között megtalálható a szórakoztató elektronika, a környezettel és egészséggel kapcsolatos termékek, okos telefonok, háztartási gépek, konyha és fürdőszoba termékek továbbá ezek alkatrészei és kiegészítői. A szervezők több mint 150.000 látogatóval számolnak. Az AWE a CHEAA vállalatból nőtte ki magát, és most már több mint 20 éves múltra tekint vissza. A CES és az IFA mellett ez a harmadik legjelentősebb kiállítás a világméretű ipari és háztartási gépek továbbá az elektronikai termékek piacán. A kiállítók között olyan cégek szerepelnek, mint a MIUI, Spotmau, Wulian, Gizwits, Haier és Midea. Az Alibaba és a JD.com olyan bemutatótermeket álmodtak meg, ahol az intelligens otthon ötlete és valóság szerves módon szerepelnek egymás mellett, így a látogatók megtapasztalhatják milyen is lesz a családi élet a jövőben. A Haier cég úgy nyilatkozott, továbbra is keresni az innovációs lehetőségeket. Továbbá örül, hogy az AWE egy olyan lehetőséget nyújt ahol a Haier bemutathatja új termékeit.
Die Appliance & Electronics World Expo (AWE) wird vom 9.-12. März 2016 im Shanghai New International Expo Centre stattfinden.
AWE Haushaltsgeräte und Elektronik Jövőre Sanghaj ad otthon az AWE kiállításnak (Forrás: Focus.de)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen