Nemzetközi

Штаб-квартиру „Фейсбука” закидали пакетами с краской

Megrongálták a Facebook hamburgi központját

A rendőrség keresi azt a 15-20 emberből álló csoportot, akik szombat este festékkel teli zacskókkal dobálták meg a Facebook hamburgi központját. A csoport tagjai piros festékkel az épület falára írták – Facebook Dislike, valamint megrongálták az ajtókat és az ablakokat is. A rendőrség arra szólította fel a lakókat, hogy bárki, aki szemtanúja volt az esetnek, vagy információval rendelkezik a rongálók kilétéről, azonnal jelentkezzen a kapitányságon. Előzetes adatok szerint az akcióban legkevesebb 15-20 ember vett részt, mindegyikük fekete ruhába volt öltözve, és arcukat maszkkal takarták el. Az elkövetők kiléte egyelőre ismeretlen, csakúgy, mint a motivációjuk. A napokban az egyik német szélsőbalos fórumon megjelent egy ismeretlen felhasználó hozzászólása, mely szerint a támadás a Facebook egész világot behálózó dominanciája elleni irányult.
Полиция разыскивает группу из 20 человек, которая в субботу вечером забросала пакетами с краской штаб-квартиру компании "Фейсбук" в Гамбурге.
facebook Напавшие на штаб-квартиру компании оставили надписи на стенах, разбили окна и двери и забросали здание пакетами с краской (Forrás: bbc.com/russian)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen