hirdetés
Nemzetközi

В результате ножевой атаки в Тель-Авиве ранены четверо россиян

Tel-Avivban egy terrortámadás során négy orosz turista sérült meg

Az izraeli Tel-Avivban, Jaffa kikötőnél egy fegyveres terrortámadás során négy orosz állampolgár is megsebesült. A legutóbbi információk szerint két orosz házaspárról van szó, közülük hárman kritikus állapotban vannak, a negyedik sebesült pedig könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást, őt holnap ki is engedik a kórházból, és a közeli szállodában helyezik majd el. Tegnap, március 8-án egy sor terrortámadást hajtottak végre Izraelben, melynek során egy embert megöltek, tizenkettőt pedig súlyosan megsebesítettek. Egy esetben a terroristák kést használtak, a többiben pedig fegyvereket. A támadókat a járókelők próbálták megállítani: egy zenész a gitárjával vágta fejbe az egyik férfit, aki az ütéstől nem ájult el, és akkor a zenész üldözőbe vette. A bátor önkénteshez utcán több járókelő is csatlakozott, és a terroristát egész addig sikerült nyomon követniük, amíg a rendőrség ki nem érkezett a helyszínre. A jaffai terrortámadás a negyedik volt a tegnapi napon, melyet fegyveres csoportok tagjai hajtottak végre Izraelben.
В израильском городе Тель-Авиве пострадали четверо россиян в результате террористической атаки с использованием холодного оружия, произошедшей накануне вечером в порту Яффо, передает ТАСС со ссылкой на начальника консульского отдела посольства РФ в Израиле Руслана Кандаурова.
hirdetés
Tel-Aviv A kép illusztráció (Forrás: http://tvzvezda.ru/)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen