hirdetés
Nemzetközi

Prozesse: Betrug mit Bahn-Tickets: 33-Jähriger vor Gericht

Vonatjegy csalás: 33 éves férfi a bíróság előtt

Egy 33 éves férfi, lopott hitelkártyák terhére, több mint 1600 esetben vásárolt interneten keresztül vonatjegyet viszonteladásra. Ma a berlini regionális bíróság előtt kell felelnie tettéért. A vádirat szerint a Deutsche Bahn vesztesége közel 736.000 Euro. Bűntársai hamis személyazonosító okmányokkal, számlát nyitottak a 33 éves elkövető számára, különböző bankfiókokban. A gyanúsítottat végül hosszas keresés után 2015. szeptemberében Thaiföldön fogták el és tartóztatták le. Nem egyedi esetről van szó, két nappal ezelőtt a morgenpost.de közölt egy hírt miszerint aznap szintén Berlinben állítottak bíróság elé egy 32 és egy 50 éves férfit, akik csalárd módon jutottak vonatjegyekhez. A vádirat szerint ott 66 esetről van szó, a teljes veszteség 48.000 Euro. Az elkövetők itt is lopott hitelkártya-adatokkal vásároltak jegyet online, melyeket később olcsóbban tovább értékesítettek.
Ein 33-Jähriger, der in mehr als 1600 Fällen mit gestohlenen Kreditkarten online Bahnfahrkarten erworben und weiterverkauft haben soll, muss sich ab heute vor dem Berliner Landgericht verantworten.
hirdetés
Betrug mit Bahn-Tickets, Betrug mit Bahn-Tickets Egyre több a vonatjeggyel való visszaéléses csalás Németországban (Forrás: Nachrichten.de) (A kép illusztráció), Egyre több a vonatjeggyel való visszaéléses csalás Németországban (Forrás: Nachrichten.de) (A kép illusztráció)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen