hirdetés
Nemzetközi

Deux têtes de porc sur les grilles de la résidence de l’ambassadeur du Maroc à Neuilly

Sertésfejeket helyeztek a marokkói nagykövet lakóhelye elé Párizs elővárosában

Découvertes par le personnel de sécurité, deux têtes de porc se trouvaient jeudi matin sur la grille de la résidence de l’ambassadeur du Maroc, Chakib Benmoussa, à Neuilly-sur-Seine (Hauts-de-Seine), a-t-on appris de source policière.
hirdetés

A két sertésfejet a biztonsági személyzet fedezte fel Chakib Benmoussa, a marokkói nagykövet lakóhelye előtt a kapuban a csütörtöki napon.

A sertésfejek miatt a nagykövetség feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, az esettel kapcsolatban pedig úgy nyilatkozott, hogy nem folynak bele találgatásokba arra vonatkozóan, hogy ki helyezhette a kapuba a sertésfejeket – mint mondták, a rendőrség feladata a tettes kilétének felkutatása.

Az eset Neuilly-sur-Seine központjában történt – azaz Párizs nyugati elővárosában.

Anouar Kbibech a történtek kapcsán elmondta, hogy nem ez volt az első hasonló cselekmény, több mecsetet is meggyaláztak már hasonló módon a közelmúltban. Azt azonban kifejezetten aggasztónak tartja, hogy jelen esetben egy olyan ország nagykövetsége elé került a sertésfej, amely jó viszonyban van Franciaországgal, és hozzá hasonlóan igyekszik a terrorizmus és a radikalizáció megfékezésére.

Marokkó zászlója Sertésfejeket helyeztek a marokkói nagykövet lakóhelye elé Párizs elővárosában (Forrás: edupronet.com)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen