Nemzetközi

Body of US boy found after alligator attack

Megtalálták az amerikai kisfiú holttestét az aligátortámadást követően

Police recovers unidentified two-year-old's remains from lagoon near Disney resort in Florida.

Megtalálták annak a kétéves kisfiúnak a holttestét, aki az orlandói Disneyworld által üzemeltetett mesterséges tavakkal ellátott spájának vizébe esett, nem messze egy aligátortól. Az egyelőre azonosítatlan gyermekre szerdán találtak rá egy nappal azt követően, hogy az állat rátámadt és magával ragadta.

A helyi vadőrök korábban kifogtak és megöltek öt aligátort a lagúnából, hogy megvizsgálják őket, hátha meglelik bennük a fiú nyomait, de nem találtak bizonyítékot arra, hogy akármelyik is megette volna - nyilatkozta Nick Wiley, a floridai Hal- és Vadvédelmi Bizottság vezetője.

A tragédia helyi idő szerint kedden este kilenc óra környékén következett be. Egy üdülését töltő, háromgyermekes nebraskai család kétéves kisfiát húzta be a hüllő, amikor ő és a család besétált a víz sekély részébe. Bár a gyermek apja próbált azonnal utána nyúlni, kirángatni a kicsit az állat állkapcsából, végül nem járt sikerrel. Magát a férfit is több helyen megsebesítette az aligátor, amely aztán - a kisgyermekkel az állkapcsában - el is tűnt a lagúnában.

Ezt követően a szülők riasztották az életmentőket, akik 50 tűzoltóval és vadőrrel elkezdték átfésülni a környéket, hogy megtalálják a kicsit.

A Walt Disney World szóvivője szerdán tartott egy sajtótájékoztatót, melyben közölték, hogy őket is mélyen megrázta az eset.

aligator Keresés a fiú után - Searching for the boy (Forrás: Heraldsun.com.au)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen