Nemzetközi

Восковых Джоли и Питта "развели" в музее Тюссо

Brad Pitt és Angelina Jolie viaszszobrát szétválasztották Madame Tussaud múzeumában

Сотрудники музея восковых фигур мадам Тюссо в Лондоне оперативно отреагировали на развод Анджелины Джоли и Бреде Питта. Они отодвинули восковые фигуры звезд друг от друга и расставили их по разным углам, сообщает Independent.

A londoni Madame Tussaud múzeum dolgozói Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentése után úgy döntöttek, hogy szétválasztják a pár viaszszobrait is: a két színész figurája a terem két ellentétes sarkába került, adta közre az Independent.

Így most Jolie szobra Nikole Kidman mellett áll, Pitté pedig Morgan Freemanével szomszédos. A múzeum dolgozói megjegyezték, hogy ily módon a pár viaszfigurái „illő távolságba kerültek egymástól.”

A Hollywood egyik kedvenc színészpárjának szobrai 2013-ban jelentek meg Madame Tussaud múzeumában, és egész a tegnapi napig egymás mellett álltak. A szeptember 20-án nyilvánosságra hozott válási szándékuk után döntöttek úgy, hogy a múzeumban is szétválasztják őket.

Madame Tussaud A kép illusztráció (Forrás: vesti.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen