Nemzetközi

Еще две женщины обвинили Дональда Трампа в домогательствах

Még két nő vádolja Trumpot szexuális zaklatással

Сексуальные скандалы продолжают преследовать Дональда Трампа — стало известно сразу о двух новых предполагаемых случаях сексуальных домогательств, передает телеканал "Россия 24".

A szexuális zaklatással kapcsolatos botrányok továbbra is üldözik Donald Trumpot. Ismét két nő lépett a színre, akik arról számoltak be, hogy a republikánus elnökjelölt korábban zaklatta őket, derült ki a Rosszija 24 tévécsatorna egyik adásából.

Az első esetről a The Washington Post számolt be: a volt modell elmondása szerint még a 90-es években egy New York-i éjszakai klubban Trump a társaságukba ült, és „polip módjára kezdte taperolni a lányokat”.  Majd ezt követően rögtön egy másik hölgy, Summer is előkerült, aki a milliárdos reality show-jában szerepelt, és akit elmondása szerint, szintén zaklatott Trump.

Summer egy interjúban elmondta, hogy amikor a versenyzők kettesben találkoztak Trumppal, az megragadta a kezüket, és „agresszíven elkezdte őket csókolgatni”.

Maga a republikánus jelölt úgy véli, hogy a lejárató kampányt ellene a mexikói médiamágnás, Carlos Slim indította el, aki a The New York Times legnagyobb részvényese is egyben. Trump szerint Slim idejét, kapcsolatait és pénzét nem sajnálva próbálja befeketíteni őt, így segítve Hillary Clintont a győzelemhez.

Trump A kép illusztráció (Forrás: vesti.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen