hirdetés
Nemzetközi

Polizeiversagen? Deutsche wissen nach 20 Stunden nicht, ob Todesfahrer frei rumläuft

Rendőrségi kudarc? Rossz férfit tartóztatott le a berlini rendőrség?

Wenige Stunden nach dem Anschlag auf den Berliner Weihnachtsmarkt meldete die Polizei die Festnahme eines Verdächtigen. Nun kommt heraus: Es war wohl doch nicht der Täter. Doch statt aufzuklären, ob der Todesfahrer noch frei herumläuft, lassen Berliner Polizeipräsident und Generalbundesanwalt die verunsicherten Deutschen im Unklaren.
hirdetés

Néhány órával a berlini, adventi vásár ellen végrehajtott terrortámadás után, a rendőrség bejelentette elfogták a tettest. Most kiderült: valószínűleg még sem az elkövetőt tartóztatták le.

Ahelyett azonban, hogy tisztáznák a helyzetet, miszerint a terrorista még szabadlábon tartózkodik-e vagy sem, a berlini rendőrfőkapitány és a főügyész sötétségben tartja a német állampolgárokat.

A berlini karácsonyi vásár ellen elkövetett támadás, sokként érte egész Németországot. Minden szomorúság ellenére, megkönnyebbülésként hatott, mikor a rendőrség hétfőn bejelentette, elfogták a tettest. A veszély érzete egy pillanatra alábbhagyott. Kedden délután azonban felröppent a pletyka, a rendőrség esetleg rossz embert tartóztatott le. A tényleges elkövető még szabadlábon lehet?

Hatalmas a bizonytalanság a lakosságban, amelyet a berlini rendőrség főkapitánya Klaus Kandt és a főügyész Peter Frank csak tovább mélyít.

Keine klare Antwort Nincs egyértelmű válasz - Keine klare Antwort (Forrás: Focus.de)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen