hirdetés
Nemzetközi

تحذيرات أميركية من السفر إلى مصر والأردن

Amerika óva inti polgárait az Egyiptomba és Jordániába utazástól

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma terrorveszély miatt felhívja a lakosság figyelmét, hogy kerüljék az Egyiptomba és Jordániába való kiutazást. A nyilatkozat szerint az egyiptomi hatóságok biztonsági intézkedései ellenére az ország bármely pontján történhet terrortámadás. A biztonsági felszólítás az elmúlt hónap robbantásainak, köztük a mintegy 25 halálos áldozatot követelő kopt keresztény templom elleni támadás következményeként született. Hasonlóképpen nem tanácsos Jordániába utazni az amerika és más "nyugati" polgárok ellen tervezett terrorista fenyegetések és a nemrég történt két támadás miatt. A múlt héten mintegy 12-en, köztük egy kanadai túrista, vesztették életüket a dél-jordániai Kirk városát ért támadás során.
حذرت وزارة الخارجية الأميركية رعاياها من السفر إلى كل من مصر والأردن لوجود ما وصفته بتهديدات من الجماعات الإرهابية
hirdetés
الكنيسة البطرسية الملحقة بكاتدرائية الأقباط الأرثوذكس بالقاهرة من آثار الهجوم على الهجوم على الكنيسة البطرسية الملحقة بكاتدرائية الأقباط الأرثوذكس بالقاهرة (Forrás: aljazeera.net)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen