hirdetés
Nemzetközi

Massenschlägerei in Tiroler Mehrparteienhaus

Tömegverekedés tört ki egy tiroli többlakásos társasházban

In einem Mehrparteienhaus in Tirol ist es am Mittwochabend zu einer Massenschlägerei gekommen. Bei den Verdächtigen handelt es sich laut Polizei vorwiegend um Männer aus Afghanistan, dem Iran und der Türkei. Ein Verletzter befindet sich im Krankenhaus, es gab auch zwei Festnahmen.
hirdetés

Tömegverekedés tört ki szerdán este egy tiroli többlakásos társasházban. Rendőrségi információk szerint a gyanúsítottak túlnyomórészt Afganisztánból, Iránból, Törökországból származnak, egy pedig osztrák állampolgár (bevándorlói háttérrel).

A helyszínre érkezéskor a rendőrök, körülbelül 40 bevándorlóval találták szembe magukat a Vomp-ban található ház bejáratánál. A férfiak "ingerülten és aggresszíven léptek fel egymással szemben". A helyzet megfékezése érdekében Schwaz és Innsbruck-Land kerületekből további tisztek érkeztek a helyszínre, így a szituációt gyorsan ellenőrzés alá vonták.

Az üggyel kapcsolatban két embert (1 afgánt és 1 osztrákot) őrizetbe vettek a rend őrei, az helybéli férfit a kihallgatás után szabadon engedték. Az afgán férfit továbbra is előzetes letartóztatásban tartják.

A vita kirobbanásának oka egyenlőre ismeretlen, de a rendőrség állítása szerint nem "politikai indíttatású bűncselekmény elkövetéséről" van szó.

Massenschlägerei Tömegverekedés - Massenschlägerei (Forrás: Krone.at)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen