hirdetés
Nemzetközi

Männer schlagen Krankenschwester bewusstlos und missbrauchen sie

Hamburgban eszméletlenre vertek egy nővért majd megerőszakolták

Eine 28-Jährige ist in Hamburg-St. Georg von mehreren Männern verletzt und ausgeraubt worden. Bei der Tat am Samstag gibt es zudem Hinweise auf ein Sexualdelikt.
hirdetés

Az eset szombaton történt, amikor is az ápolónő segélykiáltást hallott a Hamburg-St.Georg területén található park egyik részéből, amin éppen keresztülvágott. Röviddel ezután több férfi esett neki, eszméletlenre verték és kirabolták. A férfiak állítólag szexuálisan is bántalmazták a 28 éves nőt.

Egy biztos, a nő mikor meghallotta a segélykiálltást, hívta a mentőalakulatokat. Ők találták végül meg a kihűlt ápolónőt a parkban. A "Bild" információ szerint a hölgy ruháit szétszakították, pénzét pedig ellopták.

A nő 5 támadóról számolt be, akik közül négyről az alábbiakat tudta elmondani:
- férfiak, afriaki megjelenéssel, 20-30 év közöttiek, körülbelül 180 cm magasak, sötét ruhát viseltek

Az ötödik férfire így emlékszik vissza:
- férfi, afrikai megjelenéssel, a 30-as évei végén/ a 40-es évei elején járhat, kb. 180 cm magas, világos foltok találhatóak mindkét arcfelén, kövérkés, zöld és türkiz színű csillogó köpenyt viselt, mellkasán csíkozottat, sötét zakót.

A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket, amennyiben valakinek információja van az esettel kapcsolatban kérik hívja a 040/4286- 56789 telefonszámot. 

Ein Blaulicht auf dem Dach eines Polizeiwagens. Kék fény egy rendőrségi autó tetején - Ein Blaulicht auf dem Dach eines Polizeiwagens. (Forrás: Focus.de)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen