hirdetés
Nemzetközi

Kim Kardashian pourrait être confrontée à ses agresseurs présumés

Kim Kardashiant szembesíthetik feltételezett támadóival

Kim Kardashian face à ses agresseurs présumés ? Jean Veil, avocat français de la star de téléréalité, n'exclut pas cette hypothèse dans le cadre d'une confrontation judiciaire, alors que 17 personnes ont été interpellées ce lundi dans le cadre du braquage dont elle a été victime à Paris en octobre 2016.
hirdetés

Az amerikai sztárt meghallgathatják a vele szemben elkövetett bűncselekménnyel összefüggésben lévő letartóztatások kapcsán.

Kim Kardashian szembe nézhet a támadóival – legalábbis Jeal Veil, az amerikai reality-sztár francia ügyvédje nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az ügyben bírósági szembesítés következhet.

Ennek lehetősége azzal kapcsolatosan merült fel, hogy a hétfői napon összesen 17 embert (közöttük három nőt) fogtak el a rendőrök a 2016 októberében elkövetett rablással összefüggésben, amelynek áldozata az ekkor Párizsban tartózkodó Kim Kardashian volt.

A L'Express megkeresésére Kim Kardashian jogi képviselője elmondta, hogy meglátása szerint képviseltjét újból meghallgatják a bűncselekmény kapcsán, és felmerült még annak lehetősége is, hogy szembesítik őt az őrizetbe vett gyanúsítottakkal.

„Ez talán szükséges lehet a nyomozások érdekében, ám a bírón áll az, hogy hogyan dönt végül” – mondta.

Egyben dicsérte a „rendőrség és az igazságszolgáltatás remek munkáját”, valamint azt is, hogy „a lehető legnagyobb titoktartás mellett” végezték a dolgukat.

Úgy véli, hogy a letartóztatásokkal végre véget vethetnek egyes „méltatlan spekulációknak”, amelyek szerint az egész rablás megrendezett volt, és azt a célt szolgálta, hogy mintegy „reklámozza” Kim Kardashiant.

Hozzátette, hogy a bűncselekményt elkövető emberek igen jól játékozottak voltak, és szervezett módon vitték véghez a tettüket, továbbá fontos információknak is a birtokában voltak. Hogy honnan? Erre a kérdésre a vizsgálat adhat majd választ, a rendőrség pedig talán máris tisztában van vele. 

Kim Kardashian Kim Kardashian (Forrás: popsugar.com)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen