Nemzetközi

Brasilien: Deutscher attackiert Frauen auf Airport

Brazília: német turista zaklat nőket Sao Paulo repterén

Ein rätselhafter deutscher Tourist lebt seit Tagen im Flughafen von Sao Paulo und greift immer wieder Frauen an. Inzwischen berichten auch Nachrichtensendungen in Brasilien über den Deutschen, der sich mit seinem Gepäck meist im offen zugänglichen Bereich in der Nähe der Check-in-Schalter des Flughafens Guarulhos aufhält.

Rejtélyes német turista él napok óta Sao Paulo, Guarulhos repülőterén, és támad meg nőket. A hírt többször leközölték már a brazíl hírműsorok. A német férfi poggyászával főleg nyílt hozzáférésű területen, közel a check-in pulthoz található meg.

Az egyik videón például azt látszik, amint a férfi hirtelen feláll majd provokálóan egy nőhöz lép aki a telefonját nyomkodja. Egy másik alkalommal, a mintegy 2 méter magas férfi, hirtelen megtámad egy nőt aki belép a repülőtér épületébe.

Az "O Globo" portál szerint, eddig 7 ember esett zaklatás áldozatául. A 44 éves német férfi decemberben érkezett Sao Paulo-ba, legálisan. Néhány nappal ezelőtt kívánt volna hazautazni, melyet csak járatmódosítással tudott megoldani, ehhez viszont már nem rendelkezett megfelelő mennyiségű készpénzzel, a bankkártyás fizetést pedig bankja elutasította. Azóta okoz a férfi galibát a repülőtéren.

A külügyminisztérium szóvivője kérdésünkre elmondta: "A Sao Paulo-ban tartózkodó német főkonzulátus szoros kapcsolatban áll az érintett felekkel és az illetékes brazil hatóságokkal." A rendőrség 8 napot adott a férfinak az ország elhagyására, ellenkező esetben kitoloncolják.

Seit Tagen werden Frauen auf dem Flughafen Guarulhos von dem deutschen Touristen attackiert. Napok óta, nőket zaklat egy német turista a guarulhos-i reptéren - Seit Tagen werden Frauen auf dem Flughafen Guarulhos von dem deutschen Touristen attackiert. (Forrás: Krone.at)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen