hirdetés
Nemzetközi

Horror-Unfall auf A 57: Fahrer des 200.000-Euro-Lamborghini ist DJ aus Kleve

Horror baleset az A57-esen: a 200.000 Euros Lamborghini vezetője egy DJ

Nach dem Totalschaden eines 200.000 Euro teuren Sportwagens auf der A 57 am Sonntag gibt es neue Details. Wie die "Bild" berichtet, handelt es sich bei dem Lamborghini-Fahrer um Alexander K., einen DJ aus Kleve.
hirdetés

Újabb részletekről számolt be a "Bild", a vasárnap este törtét horror balesetről. A szinte megsemmisült fehér Lamborghinit, Alexander K. vezette, egy klevei DJ.

Az autót vezető 34 éves férfit kritikus állapotban szállították kórházba, miután elvesztette uralmát Lamborghinije felett és nekicsapódott a szalagkorlátnak. A DJ, Köln irányába tartott, amikor a leuchti pihenőhelynél, eddig tisztázatlan okokból nekiment a sávot elválasztó korlátnak. Az ütközés következtében a sportkocsi felborult, a szemközti sávban kötött ki majd kigyulladt.

A sofőrt mentőhelikopter szállította életveszélyes állapotban kórházba. A tanúk később arról számoltak be a DJ, egy tunning-találkozóra sietett. A becslések szerint a kár kb. 200.000 Euro.

Horror-Unfall auf A 57: Fahrer des 200.000-Euro-Lamborghini ist DJ aus Kleve Horror baleset az A57-en: a 200.000 Euros Lamborghini vezetője egy DJ - Horror-Unfall auf A 57: Fahrer des 200.000-Euro-Lamborghini ist DJ aus Kleve (Forrás: Focus.de)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen