hirdetés
Nemzetközi

Спикер Госдумы: теракт не должен быть поводом для закручивания гаек

Az orosz Duma szerint a terrorcselekmény nem fog a törvények szigorításához vezetni

Любое ЧП, в том числе теракт, должны становиться поводом не для закручивания гаек, а поводом для проведения серьезного анализа ситуации и принятия эффективных решений по итогам экспертной оценки происшедшего, заявил председатель Госдумы Вячеслав Володин, передает "Интерфакс".
hirdetés

Bármely terrorcselekmény egy országban gyakran indokul szolgál ahhoz, hogy az adott rendszert szigorítsák, kemény és határozott intézkedéseket vezessenek be. Az orosz Duma szerint, az április 3-i robbantás nem szigorítást fog hozni, hanem a helyzet komoly elemzésére lesz szükség, ami után átgondolt döntést lehet hozni a történtekkel kapcsolatban.

A napokban történt metrórobbantás után olyan feltételezések indultak, melyek szerint az orosz vezetőség a terrortámadást fogja felhasználni ahhoz, hogy akaratát érvényesítse, és szigorúbb törvényeket hozzon az országban. Vjacseszlav Vologyin kormány képviselő arról biztosított, hogy ez nem fog megtörténni.

"Azoknak, akik attól félnek, hogy a kormány ezután a bevándorlással és az állampolgársággal kapcsolatos törvényeket fogja szigorítani, vagy egyéb korlátozásokat bevezetni, nincs oka az aggodalomra," - nyilatkozta Vologyin. 

 

terrorcselemény A kép illusztráció (Forrás: vesti.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen