hirdetés
Nemzetközi

Joggerin getötet - Polizei veröffentlicht Phantombild

Endingeni gyilkosság: a rendőrség nyilvánosságra hozta a gyanúsított fantomképét

Fünf Monate nach dem Mord an einer 27 Jahre alten Joggerin in Endingen bei Freiburg setzt die Polizei bei der Suche nach dem Täter auf ein Phantombild. Die Zeichnung wurde nach der Aussage einer Zeugin erstellt, wie die Ermittler am Mittwoch mitteilten.
hirdetés

Öt hónappal, a 27 éves Carolin W. meggyilkolása után a rendőrség nyilvánosságra hozta a gyanúsított fantomképét. A rajzot, tanú segítségével készítették el, jelentette be a rendőrség szerdán.

A személyleírást adó nő, a gyilkosság napján a helyszínen látta a fantomképen szereplő férfit, aki szemüveges, kb. 50-55 év körüli és 175-180 cm magas. Az ismeretlen elkövetőt egy másik gyilkossággal is vádolják. 2014-ben egy 20 éves francia cserediák holttestére bukkantak a rendőrök az ausztriai Kufstein-ben. A két eset kisértetiesen hasonlít egymásra, mindkét nőt szexuálisan bántalmazták majd megölték. A endingeni rendőrség 28.500 Euro pénzjutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Carolin W. holttestét több napos keresés után találták meg Weinbergen település egyik kis erdejében. A nyomozók szerint az elkövető szállítmányozás területén dolgozhat. Az ausztriai gyilkosság helyszínén ugyanis egy hidraulikus emelőkhöz használt vasrudat találtak. Az endigeni áldozatot is egy vasrúddal verték fejbe.

Die Polizei sucht im Fall der ermordeten Joggerin Carolin W. mit einem Phantombild nach diesem Mann A rendőrség, ezt a férfit gyanúsítja Carolin W. meggyilkolásával. - Die Polizei sucht im Fall der ermordeten Joggerin Carolin W. mit einem Phantombild nach diesem Mann (Forrás: Focus.de)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen