hirdetés
Nemzetközi

Frau erstochen, Mann springt von Brücke: Gutachter rekonstruieren das A3-Drama

Leszúrt nő, hídról leugró férfi: szakértők rekonstruálják az A3-as autópályán történteket

Am Sonntagmorgen überschlagen sich die schrecklichen Ereignisse, die sich auf der Haseltalbrücke an der A3 im unterfränkischen Spessart ereignet haben. Gegen sieben Uhr halten drei Fahrzeuge, um erste Hilfe bei einem Unfall zu leisten, der sich auf der dreispurigen Fahrbahn Richtung Frankfurt ereignet hat. Doch niemand hat mit dem gerechnet, was dann geschieht.
hirdetés

Vasárnap reggel szörnyű eseménynek volt szemtanúja pár autós, az A3-as autópályán. Hét óra környékén három jármű állt meg a Haseltalbrücken, hogy elsősegélyt nyújtsanak egy balesetet elszenvedett gépjármű utasainak. Senki sem számított arra, ami ezután következett.

Az elsőként helyszínre érkező gépjármű vezetője éppen megközelítette a balesetet szenvedett autót, amikor annak sofőrje kiszállt és rövid vitát követően a 70 méter magas hídról, a halálba ugrott. Pillanatokkal később, a segítségnyújtó hátborzongató fefedezést tett: az anyósülésen egy női holttestet fedezett fel.

A rendőrség még vasárnap megerősítette, hogy a nő gyilkosság áldozata lett, valószínűleg párkapcsolati dráma állhatott a tragédia hátterében. A boncolás eredménye hétfőn alátámasztotta a feltételezést. Megállapítást nyert, hogy a 26 éves Aschaffenburg környékéről származó nővel több késszúrás végzett.

Az alsó-frankföldi rendőrkapitányság jelenleg megpróbálja rekonstruálni a balesetet, és az azt megelőző eseményeket.

"Azt már kizárhatjuk, hogy egy másik autó is részt vett volna a balesetben."

- mondta el a rendőrség szóvivője Philipp Hümmer, a FOCUS Online kérdésére válaszolva. Hogy miként történt a baleset, egyenlőre még vizsgálják, de elképzelhető, hogy a sofőr szándékosan vezette az autót a szalagkorlátnak, vagy a férfi és a nő közötti vita hevében történt a baleset.

Egy biztos, a szúrt sebeket a nő az autóban szenvedte el, áll a rendőrség és az ügyészség közös nyilatkozatában. A gyilkos fegyvert - egy kést - is megtalálták a gépjárműben.

Mord im Auto und anschließender Selbstmord von Autobahnbrücke: Die Polizei ermittelt fieberhaft die Hintergründe des Dramas von der Haseltalbrücke an der A 3 in Unterfranken. Gyilkosság az autóban, majd öngyilkosság az autópálya hídjáról: a rendőrség nagy erőkkel nyomoz az alsó-frankföldi, Haseltalbrücken történt drámai eseményekkel kapcsolatban. - Mord im Auto und anschließender Selbstmord von Autobahnbrücke: Die Polizei ermittelt fieberhaft die Hintergründe des Dramas von der Haseltalbrücke an der A 3 in Unterfranken. (Forrás: Focus.de)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen