hirdetés
Nemzetközi

United Airlines вернет деньги всем пассажирам скандального рейса

A United Airlines visszaadja a botrányos járat utasainak pénzét

Американская авиакомпания United Airlines пообещала вернуть деньги всем пассажирам рейса, на котором одного из путешественников силой вытащили из самолета. Об этом сообщает телеканал Fox News.
hirdetés

Az egyik leghíresebb amerikai légitársaság a United Airlines visszaadja azoknak az utasoknak a pénzét, akik a botrányba keveredett járaton utaztak. Az eset vasárnap történt a Chicago-i reptéren, ahol is az említett gépről a személyzet és a rendőrség erőszakkal kivonszolt egy kínai férfit, mivel a túlzsúfolt járaton az egyik kollégának kellett a helye.

Maddie King a légitársaság egyik képviselője azt nyilatkozta, hogy a 3411-es járat minden utasának teljes mértékben visszatérítik a repülőjegy árát.

A légitársaság vezérigazgatója nem fog lemondani posztjáról azok után ami  Dr. David Dao-val történt. Az igazgató megígérte, hogy hasonló eset nem fog előfordulni a jövőben.

Az incidens után a United Airlines bevétele keddre több mint 750 millió dollárral esett vissza. Ezen kívül Dr. Dao esete sokakat felháborított Kínában is, sokan kijelentették, hogy többet nem fognak a United Airlines gépeivel utazni.

 

United Airlines A kép illusztráció (Forrás: http://kor.ill.in.ua)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen