hirdetés
Nemzetközi

Трамп решил оставить при себе планы борьбы с Северной Кореей

Trump megtartja magának Észak-Koreával kapcsolatos terveit

Президент США Дональд Трамп заявил, что не будет объявлять о своих планах в отношении КНДР, как это делали «другие администрации», потому что «это так не работает». Трамп сказал, что посмотрит, как будут развиваться события
hirdetés

Donald Trump kijelentette, hogy nem fogja megosztani Észak-Koreával kapcsolatos terveit, mint ahogy azt korábban csinálták az őt megelőző elnökök, mivel szerinte ez "nem így működik". Trump az interjúban azt nyilatkozta, hogy először ki kell várni, hogyan alakulnak a történések.

A Fox News kérdésére, miszerint készül-e rakétatámadást mérni Észak-Koreára, Trump csak ennyit felelt, hogy nem fogja őket beavatni következő lépésének részleteibe.

"Nem áll szándékomban mindenkivel megosztani, hogy mit csinálok, vagy mire gondolok. Nem úgy fogok cselekedni, mint azok, akik egyből közhírré tették, mi fog következni. Ez nem így működik," - nyilatkozta az amerikai elnök.

Donald Trump elmondása szerint ő elsősorban a békés megoldásban reménykedik. Mindemellett azt is kihangsúlyozta, hogy Kim Dzsong Un-nal való tárgyalások már túl régóta húzódnak ereménytelenül. Trump arra is emlékeztetett, hogy az Észak-Korea-i vezetőség már korábban többször is átverte az USA elnökeinek adminisztrációs körét.

Phenjanban az amerikai készültségre azt válaszolták, hogy bármikor kezdetét veheti egy atomháború a két ország között. Észak-Korea az ENSZ-ben kijelentette, hogy szerintük az USA visszaél hatalmával, és túllépte a hatáskörét velük szemben, így készek ennek megfelelően reagálni.

Trump A kép illusztráció (Forrás: rbc.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen