Nemzetközi

Top 5: Die besten Food-Events in Wien

Top 5: Ezek a legjobb gasztronómiai fesztiválok Bécsben

Kaum sind die Schokoladeneier verdaut, geht das große Essen schon weiter. Denn: Wien hat auch nach Ostern kulinarisch so einiges zu bieten. Vom Craft-Beer über Wein und bis hin zum Genussfestival im Stadtpark. Es wird absolut gut! Hier sind fünf leckere Food-Events, die ihr in den nächsten Wochen auf keinen Fall verpassten solltet ..

Még alig emésztettük meg a csokoládé tojásokat, már nyakunkon is van a következő kulináris élvezeteket nyújtó esemény. Mit esemény - események! :) Bécs nem aprózza el, bemutatjuk a következő hetek öt legjobb gasztronómiai fesztiválják.

1. Genuss-Fesztivál
Május elején, a bécsi Stadtpark ismét a kulináris élvezetek paradicsomává alakul. A gourmet fesztiválra kilátogatók, Ausztria ételkülönlegességeinek tömkelegében tobzódhatnak. Az eseményen számos osztrák élelmiszergyártó és kisebb manufaktúra is részt vesz. A tavalyi évben közel 150.000-en látogattak ki a rendezvényre.
Mikor: 2017. 05.12-14
Web: www.genuss-festival.at

2. Bécsi Tavaszi Sörfesztivál (Wiener Bierfrühling)
Bécs felkészül a nyári szezonra és április 27-től, május 7-ig az egyik legnagyobb sörkerté alakul. A vendégek, jó pár neves osztrák sörfőzde csapolt söreit kóstolhatják meg, de széles körű betekintést nyerhetünk a hazai és nemzetközi kézműves sörök készítésébe, ízvilágába is.
Mikor: 2017.04.27 - 2017.05.07
Web: www.sandintehcity.at

3. Markterei
A régi posta alakul át minden pénteken és szombaton vásárcsarnokká és kínál számos izgalmas finomságot a helyi termelőktől. Április 21-22-én ráadásul sör különlegességgel várják az ide látogatókat.
Mikor: minden péntken és szombaton
Web: www.markterei.at

4. Vienna Food & Festival Market
Mikor: 2017.05.27-28

5. Tavaszi Ébredés - Biogazdák piaca
Változtos programok, finom ételek, és jó tanácsok várják a kilátogatókat.
Mikor: 2017.05.05 - 2017.05.06
Web: www.biobauernmarkt-freyung.at

Mahlzeit! Jó étvágyat! - Mahlzeit! (Forrás: Krone.at)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen