hirdetés
Nemzetközi

وزير ألماني يطالب المهاجرين باحترام نمط الحياة الأوروبي

Német miniszter az európai életmód tiszteletben tartására szólítja fel a migránsokat

قال وزير المالية الألماني فولفغانغ شويبله إنه يجب على المسلمين الذين يهاجرون إلى أوروبا أن يفهموا أن هناك أماكن أفضل لهم للعيش، إذا كانوا لا يقبلون النمط الحياة الأوروبي
hirdetés
A német pénzügyminiszter, Wolfgang Schäuble szerint a muszlim bevándorlóknak meg kell érteniük, hogy vannak számukra jobb helyek is, amennyiben nem tudják elfogadni az európai életmódot. A miniszter szerint a menekülteknek tudtukra kell adni, hogy ha nem tetszik nekik az európai viselkedésminta, akkor rossz döntést hoztak, és ebben az esetben vannak olyan helyek, amelyek jobban megfelelhetnek számukra, s ahol az iszlám törvényei szerint élhetnek. Angela Merkel német kancellár szintén felszólította a migránsokat a német értékek, mint a tolerancia, a nyitottság és a vallásszabadság tiszteletben tartására.
Németországban mintegy 3 millió muszlim él, akik az összlakosság 5 százalékát teszik ki. A muszlim közösségből sokan Törökországból érkeztek munkát keresve, a legtöbben viszont Szíriából, Irakból és Afganisztánból menekültek a háború és a nyomor elől.
وزير المالية الألماني وولفغانغ شويبله وزير المالية الألماني وولفغانغ شويبله (Forrás: aljazeera.net)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen