hirdetés
Nemzetközi

Feuer in Zuckerfabrik ausgebrochen - Löscharbeiten dauern an

Tűz ütött ki egy würzburgi cukorgyárban

Ein Großfeuer in einer Zuckerfabrik in Bayern hat erheblichen Schaden angerichtet. Wie die Polizei mitteilte, ging am Samstagabend zunächst ein aus Strohballen gebauter Lärmschutzwall in Flammen auf.
hirdetés

Tűz ütött ki egy würzburg melletti cukorgyárban, jelentős károkat okozva. Ahogy arról a rendőrség beszámolt egy szalmabálákból épített zajvédő fal kapott lángra.

A tűz rövid idő alatt átterjet a cukorgyár épületére is. A tűzoltóság nagy erőkkel vonult ki az alsó-frankországi Ochsenfurtban, amely néhány kilométerre fekszik csak Würzburgtól. A tűz megfékezését tovább nehezítettte, hogy a lángok egy 160m hosszú alagútra is átterjedtek.

A kialakult sűrű füstfelhő miatt, tűzoltóság felhívta a lakosság figyelmét, zárják be ablakaikat.

Hogy miként alakult ki a tűz egyenlőre nem tisztázott, a vizsgálatot a würzburgi Bűnügyi Rendőrség fogja lefolytatni. A hírek egyenlőre nem szólnak sérültekről. A kár mértéke egyenlőre nem becsülhető fel.

Dunkle Rauchwolke über Ochsenfurt: Lärmschutzwand aus Strohballen in Brand Sötét füstfelhő Ochsenfurt felett: égnek a szalmabálákból készült zajvédő falak - Dunkle Rauchwolke über Ochsenfurt: Lärmschutzwand aus Strohballen in Brand (Forrás: Focus.de)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen