hirdetés
Nemzetközi

Un passager d'Easyjet portant un bébé frappé par un employé à l'aéroport de Nice

Babát cipelő utast ütött meg a nizzai repülőtéren egy alkalmazott

Un passager qui attendait depuis plus de 12 heures le départ de son vol EasyJet pour l'Angleterre a été frappé par un agent d'une société sous-traitante de l'aéroport de Nice, alors qu'il exigeait des informations. La scène, filmée puis relayée sur les réseaux sociaux, fait polémique.
hirdetés

Egy, az EasyJet járatára már több mint 12 órát váró férfit megütött egy alvállalkozó cég alkalmazottja a nizzai repülőtéren, miközben a férfi felvilágosítást kért. Az esetről felvétel is készült, amelyet aztán sokan megosztottak, és amely nagy felháborodást váltott ki.

Miközben a gyermeket a kezén tartó férfi információt próbált szerezni a törölt EasyJet járattal kapcsolatosan, megütötte őt egy alkalmazott a nizzai repülőtéren.

Mindez a szombati napon történt, majd vasárnap a repülőtér tisztviselői közölték, hogy valóban történt egy ilyen incidens. Közleményükben azt írták, hogy megerősítik, hogy veszekedés történt egy utas és egy alvállalkozó egy alkalmazottja között, majd mindkettejükre volt dolga a határrendészeknek, akik azonnal az eset helyszínére mentek.

Brit lapok több szemtanút idézve azt írták, hogy a vita helyi idő szerint 10 óra 30 perckor történt, miközben az angliai Lutonba tartó EZY2122 járatra várakoztak az utazók. A járat azonban több mint 10 órát késett, miután a személyzet egy tagja rosszul lett.

A brit apa és társa ekkor panaszkodni kezdtek a repülőgép személyzetének a hosszú várakozás miatt, és azért, mert nem kaptak felvilágosítást annak okáról. Egy szemtanú szerint a férfi a kezén a babával a francia alkalmazotthoz kezdett beszélni, aki azonban nem válaszolt, hanem megütötte a férfit az arcán.

Az EasyJet a Twitteren azt közölte, hogy aggasztja, ami történt, egyben megerősítette, hogy a „verekedő” személy nem az ő alkalmazottjuk volt.

A nizzai repülőtér közleménye szerint nyomozást indított a rendőrség, és a biztonsági kamerák által készített felvételek alapján határozzák majd meg, hogy pontosan hogyan is történt az eset.

Verekedés Az Easyjet egy babát tartó utasát megütötte egy alkalmazott a nizzai repülőtéren / Un passager d'Easyjet portant un bébé frappé par un employé à l'aéroport de Nice (Forrás: Twitter / Arabella Ark)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen