hirdetés
Nemzetközi

Страшная находка на Москве-реке: два расчлененных тела уместились в 2 коробки и 10 пакетов

Bizarr csomag a Moszkva-folyón: 2 megcsonkított testet találtak 2 dobozba és 10 zacskóba tömve

Десять полиэтиленовых пакетов и две зацементированные картонные коробки с человеческими останками найдены возле Москвы-реки. В них поместились два тела – мужчины и женщины. Об этом рассказала старший помощник руководителя столичного главка СК России Юлия Иванова.
hirdetés

Augusztus 2-én tíz darab nejlonzacskót és két karton dobozt találtak emberi maradványokkal megtömve a Moszkva-folyó mellett.
A csomagokba két emberi testet helyeztek el darabokban: egy nőét és egy férfiét, nyilatkozta az orosz Központi Nyomozási Bizottság fővárosi vezetője Julia Ivanova. 

A bizarr csomagot eddigi feltételezések szerint július 29-én készítették a Moszkva-folyó déli partján. Először a járókelők egy furcsa fekete nejlonzacskóra lettek figyelmesek, melyben a meggyilkolt nő egyes testrészeit helyezték el. 

Julia Ivanovna azt is elárulta, hogy azóta már további 8 zacskót és két karton dobozt is találtak, szintén emberi testrészekkel megtömve. További furcsaság, hogy egy harmadik személy csípőcsontjainak darabjait is megtalálták az egyik zacskóban. Az áldozatokat egyelőre még nem sikerült azonosítani. 

A fővárosi rendőrség nyomozást indított két vagy több ember meggyilkolásának ügyében.

nyomozás A kép illusztráció (Forrás: vesti.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen