hirdetés
Nemzetközi

Три дня в Сибири: Путин купался, загорал, ходил по горным рекам и рыбачил

Hol és hogy nyaralt idén Putyin?

Перед рабочей поездкой по востоку России Владимир Путин отдохнул три дня в Южной Сибири. Компанию президенту составил министр обороны Сергей Шойгу, главы Хакасии Виктор Зимин и Тувы Шолбан Кара-оол. Вместе они побывали в труднодоступной тайге и на горных реках, а ещё президент взял в руки подводное ружьё и отправился на охоту за щуками.
hirdetés

Keleti munkalátogatása előtt Vlagyimir Putyin orosz elnök úgy döntött, hogy három napot pihenéssel fog tölteni Szibéria déli részén. Az elnök a nyári vakációját három barátjával közösen, köztük Szergej Sojgu védelmi miniszterrel töltötte. A pihenésre szánt időt a hegyi folyóknál töltötték a tajga egy nehezen megközelíthető részén, ahol Putyinnak még horgászni is volt lehetősége. 

Ez nem egy egyszerű horgászbotos akció, hanem egy rendes víz alatti vadászat annak minden kellékével: búvárruhával, vízalatti fegyverrel és maszkkal. A neten már körbe is járt a csukavadászat közben az elnökről készített GoPro felvétel. 

Putyin nagy horgász hírében áll: három évvel ezelőtt egy 20 kilós csukával tért vissza a nyaralásról. 

Az orosz elnök idén nyári pihenését nemcsak halászattal töltötte: a tajgán bőven akad lehetőség fürödni és napozni is, sőt eddigi hírek szerint Putyin a quadozásra is adta a fejét. Az aktív sport szerelmesei a raftingot is kipróbálhatják a hideg hegyi patakokban. A levegő hőmérséklete könnyen emelkedik ezeken a vidékeken, a vízé viszont állandó 17 fok körül mozog.

Putyin A kép illusztráció (Forrás: vesti.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen