hirdetés
Nemzetközi

Венгры превзошли румын и поляков в летних каникулах

Mennyit költ a magyar idén nyáron?

Согласно результатам исследования компании Wizz Tours, венгры считают летние каникулы более важными по сравнению с румынами.
hirdetés

A Wizz Tours cég nemrég elvégzett kutatása szerint a magyarok átlagban többen foglalnak szállást a nyáron, mint román és lengyel szomszédjaik. Ezen kívül idén körülbelül egy héttel korábban lefoglaljuk a helyeket, mint tavaly nyáron, és többet is költünk a nyaralás ideje alatt. 

A Wizz Tours internetes utazási társaság, melyet a Wizzair fapados légitársaság indított el, nemrég összehasonlította több ezer magyar, lengyel és román internetes foglalását saját rendszerén belül. 

Az eredményekből kiderült, hogy míg egy évvel ezelőtt a magyarok átlagban 44 nappal az utazás előtt foglalták le szállásaikat, addig ez idén már 52 nappal korábban megtörténik. 

„Az év végére ez a szám még csökkenhet, mivel megnő a last-minute foglalások száma. Viszont ez a növekvő tendencia, eddigi várakozások szerint, az év végéig megmaradhat,” – nyilatkozta a Wizz Tours ügyvezető igazgatója, Csanalosi István. 

A magyarok a nyaralásra költött összeget tekintve is megelőzik román és lengyel társaikat. A felmérés adatai szerint átlagban 400 eurót költünk egy főre a nyári pihenés ideje alatt. Ez az összeg a románoknál 330, míg a lengyeleknél csupán 300 eurót tesz ki.

vakáció A kép illusztráció (Forrás: http://ua-reporter.com)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen