hirdetés
Nemzetközi

Гонки без правил в Москве: новые кадры безбашенной езды

Aranyifjak tombolnak Moszkvában: a fővárosban egyre népszerűbbek az illegális gyorsulási versenyek

Столичная полиция изучает видео новой безумной гонки: на сей раз в скорости состязались лихачи на двух "Ламборгини". Запись была опубликована на странице в соцсети, которая якобы принадлежит внуку бывшего губернатора Хабаровского края Игорю Ишаеву. Он получил скандальную известность после крупной мартовской аварии на МКАДе. Как гонщик комментирует кадры нового заезда?
hirdetés

A fővárosi rendőrség most vizsgálja a világhálón megjelent újabb videót, melyen orosz gazdag fiatalok engedély nélküli gyorsulási versenyt rendeznek Moszkva forgalmas utcáin.

A szóban forgó felvételen most két Lamborgini versenyez egymással, az egyik résztvevő állítólag Igor Isajev, a Habarovszkij térség volt kormányzójának dúsgazdag unokája, aki már idén márciusban rossz hírnévre tett szert egy általa okozott autóbaleset miatt. Akkor a fiú egy luxus Mercedest vezetett, amivel 225 km/h sebességgel száguldozott, majd felfordult az autójával. Csodával határos módon a balesetben senki nem vesztette életét. 

A videóban ez alkalommal egy ezüstszínű Lamborgini hajt a moszkvai utcákon, őt pedig egy sárga követi, amiből a felvételt készítik. Igor Isajevről tudni kell, hogy semmiben sem különbözik a többi orosz „aranyifjútól”: a garázsban számtalan luxusautó, szabadidejében pedig szereti a törvényt megszegni, és drága klubokba járni. Igor ráadásul a fentihez hasonló „hőstetteivel” szeret eldicsekedni a közösségi oldalakon. Igaz, ez alkalommal a videó nem a fiú hivatalos oldalán jelent meg, így Igor tagadja azt, hogy ő ült volna a volán mögött. „Nincs is Lamborginim,”- nyilatkozta a vesti.hu szerkesztőségének telefonon. 

A felvétel eredetét még vizsgálja a moszkvai rendőrség. Az egészen biztos, hogy az utóbbi időben az orosz fővárosban megnőtt az illegális gyorsulási versenyek száma, és a hatóságok azt ígérik, hogy az elkövetők szigorúbb büntetésre számíthatnak a jövőben.

Lamborgini A kép illusztráció (Forrás: http://www.vladtime.ru/)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen