hirdetés
Nemzetközi

#PutinShirtlessChallenge: мужчины с голым торсом пошли за Путиным по Сети

#PutinShirtlessChallenge: a férfiak Putyin nyomán félmeztelen képeket osztanak meg magukról

15 августа Сеть взорвал хэштег #PutinShirtlessChallenge. Мужчины выкладывают фото как накачанных торсов, так и пивных животиков. Флешмоб запустил основатель "ВКонтакте" и Telegram Павел Дуров, опубликовав первую фотографию и хэштег в своем Instagram, передает канал "Россия 24". В подписи он призвал участников флешмоба соблюдать два правила: никакого фотошопа и никакого пампинга (техника для быстрой накачки мышц – прим.).
hirdetés

Augusztus 15-én a világhálót elárasztotta a #PutinShirtlessChallenge hashtag. A férfiak, mind a kigyúrtak, mind a sörhasúak olyan képeket raknak ki azóta is magukról a közösségi oldalakra, melyen Putyin nyaralós képéhez hasonlóan félmeztelenül pózolnak.

A Flashmobot a „VKontakte” (orosz Facebook a szerk.) megalapítója Pavel Durov indította útjának, ő volt az első, aki az Instagrammon megosztotta derékig meztelen fotóját a fenti hashtaggel. A leírásban arra szólította fel az embereket, hogy kövessék példáját, és minél többen osszanak meg hasonló képeket. A játéknak csupán két egyszerű szabálya van: nem szabad photoshopot használni, és tilos a pumping (azaz az izmok bedurrantása a fényképezés előtt).

Korábban főként a külföldi sajtó részéről rengeteg hozzászólás érkezet Vlagyimir Putyin képéhez, melyen az elnök a tajgán egy horgásztónál pózol félmeztelenül. Sok újságíró meglepődött azon, hogy a már majdnem 65 éves Putyin milyen jól tartja magát. Ezután megjelent számos olyan montázs, melyen összehasonlítják az orosz elnök nyaralását más vezetők pihenésével. Ezek közül a legnépszerűbb Angela Merkel és Putyin kollázsa. 

Vlagyimir Putyin idén az orosz tajgán töltötte aktív pihenését. A nyaralás ideje alatt az elnök horgászott, búvárkodott, kipróbálta a motorcsónakázást és a vízalatti halászatot is. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Kreml hivatalos honlapján közzétettek egy fotót és egy videofelvételt arról, hogyan is tölti Putyin a szabadidejét.

flashmob A kép illusztráció (Forrás: vesti.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen