hirdetés
Nemzetközi

Marseille : une voiture fonce sur deux arrêts de bus faisant un mort

Buszmegállókba hajtott egy autó Marseille-ben, egy ember meghalt

Au moins une personne est morte, lundi matin, après qu’un véhicule a foncé sur deux abribus dans le centre de Marseille, selon la police française. Le conducteur du véhicule a été arrêté. "La piste psychiatrique" est privilégiée, selon le procureur.
hirdetés

Legalább egy ember meghalt hétfőn, miután két buszmegállóba hajtott egy jármű Marseille-ben – közölte a francia rendőrség. A jármű vezetőjét elfogták, az ügyész szerint jelenleg az ügyben a „pszichiátriai vonalat” vizsgálják elsődlegesen.

A rendőrség őrizetbe vette azt a személyt, aki a feltételezés szerint a járművet a marseille-i buszmegállókba vezette augusztus 21-én, hétfőn – jelentette be a francia rendőrség. Legalább egy gyalogos meghalt a két eset egyike során, valamint egy másik személy megsérült.

Az AFP hírügynökség rendőrségi források alapján azt írta, hogy helyi idő szerint 8 óra 30 perc és 9 óra 30 perc között történt a két incidens.

A kisteherautó először a 13. kerületben hajtott egy buszmegállóba, ahol egy ember súlyosan megsérült, majd egy órával később egy másik buszmegállóba vezette a járművet annak sofőrje, ekkor már a 11. kerületben. A második esetben ezzel egy nő halálát okozta.

A rendőrség néhány perccel a második esetet követően megállította a járművet az Öreg Kikötőnél, a vezetőt pedig elfogták.

A 35 éves személy a rendőrség szerint nem Marseille-ben élt. Az ügyész szerint

„nincsen bizonyíték arra, hogy ez egy terrorcselekményként jellemezhető bűncselekmény lett volna”.

Egyben elmondta, hogy ehelyett az ügyben elsődlegesen egy „pszichiátriai vonalat” vizsgálnak.

Hétfőn reggel a rendőrség a Twitteren azt írta, hogy a gyalogosok és az autóval közlekedők lehetőleg kerüljék a Charles Livon sugárutat, ahol egy művelet volt folyamatban.

Helyszínelés Marseille-ben Egy autó két buszmegállóba hajtott Marseille-ben, legkevesebb egy ember meghalt / Une voiture fonce sur deux arrêts de bus à Marseille faisant au moins un mort (Forrás: nbcwashington.com)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen