hirdetés
Nemzetközi

Вышел второй трейлер черной комедии о смерти Сталина

Kijött a „Sztálin halála” fekete komédia legújabb előzetese

В сети появился очередной проморолик фильма «Смерть Сталина» режиссера Армандо Ианнуччи. Клип опубликован на YouTube-канале Entertainment One UK.
hirdetés

A világhálón megjelent Armando Iannucci brit rendező legújabb fekete komédiájának, a „Sztálin halálának” második trailere. A klip megtekinthető a YouTube csatornán az  Entertainment One UK támogatásával.

A „Sztálin halála” filmben több hollywoodi híresség is szerepelni fog, olyanok, mint Steve Buscemi vagy Timoty Dalton. A történet a vezér halála utána első napok fejetlenségét és zűrzavarát adja vissza a rendezőtől megszokott komikus stílusban. A film hivatalos bemutatójára október 20-án kerül sor.

A brit sajtó már taglalja a „Sztálin halálának” lehetséges betiltását Oroszországban. Az orosz Kulturális Minisztérium úgy reagált ezekre a feltételezésekre, hogy egyelőre a film még nem talált magának orosz forgalmazót.

Dmitrij Peszkov kormányszóvivő már korábban elmondta, hogy számára még semmi nem ismert a filmből. Viszont sokan attól tartanak, ha azt végül bemutatják Oroszországban, akkor a film kiválthat egy felháborodás-, esetleg tűntetés hullámtól a kommunisták részéről.

A dolog mégsem olyan egyszerű. Ugyanis ahhoz, hogy egy filmet bemutathassanak az országban, a Kulturális Minisztérium hivatalos vetítés-engedélyére van szükség. Ezért Peszkov beszéde végén kihangsúlyozta, hogy a Minisztéirum dolgozóira bízza a döntést, mivel eddig mindig helyesen jártak el a hasonló kényes ügyekben.

Sztálin halála A "Sztálin halála" filmet október 20-tól láthatjuk a mozikban (Forrás: https://i.obozrevatel.com)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen