Nemzetközi

РУССКИЙ ИНЖЕНЕР ПОСТРОИЛ ВНЕДОРОЖНИК С ГАРАНТИЕЙ 100 ЛЕТ

Egy orosz mérnök olyan autót tervezett, amire 100 év garancia van

Немецкая компания Partisan представила довольно странный внедорожник под названием One, разработкой которого занимался немецкий инженер русского происхождения Юрий Постников. Рассчитанный на армейскую эксплуатацию, Partisan One создан как экстремально простой транспорт для "худших дорог в мире".

A német Partisan cég bemutatta One modelljét, melynek tervezése és kivitelezése egy orosz származású mérnöknek, Jurij Postnikovnak köszönhető. A főként amerikai piacra szánt autót azzal a szlogennel árulják, hogy a „világ legrosszabb útjaira” tervezték őket.

A Partisan One konstrukciója annyira egyszerű, amennyire csak lehetséges: a szerkezet külső váza nagy edzettségű acélból készült, amit egy könnyű páncélréteggel vontak be. Opcióként lehet rendelni plusz páncélréteget a gépjármű aljára, ami katonai használatban egy-egy gránát-vagy aknarobbanás energiáját egyenletesen oszlatná el.

Mivel a Partisan One modellen egyetlen hajlított, vagy legömbölyített elem sincs, ezért tényleg úgy néz ki, mint egy kerekeken guruló doboz. Mindez persze az egyszerű, és praktikus használatot szolgálja. Az autót ugyanis villámgyorsan szét lehet szedni, és ha kedvünk tartja át is alakíthatjuk 2, 3, vagy akár 5 ajtós modellre.  Az első autók 150 lóerős, Turbo Diesel meghajtásúak lesznek. De tervbe van véve egy hibrid, valamint egy teljesen elektromos változat kivitelezése is.

A Partisan One sorozatgyártása még nem kezdődött meg, egy valamit viszont biztosan lehet tudni: a tervezők szerint ez a modell hadseregben 50, míg civil szolgálatban 100 évet fog kibírni, így a cég meg is adja rá a 100 év garanciát.

 

Partisan One A Partisan One gépjárműre 100 év garanciát ad a gyártó (Forrás: vesti.ru)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen