hirdetés
Nemzetközi

Покупатели простояли четыре часа в очереди ради платья H&M за 20 тысяч рублей

Moszkvában az emberek 4 órát álltak sorban egy H&M-es ruháért

В четверг, 2 ноября, состоялся старт продаж коллаборации Erdem x H&M в московском торговом центре «Метрополис». Корреспондент «Ленты.ру» показал на видео, как люди занимали очередь за четыре часа до открытия магазина.
hirdetés

November 2-án csütörtökön indították el az orosz fővárosban a H&M üzletlánc és az Erdem közös akcióját, melyre a „Metropolisz” nevű plázában kerül sor. A „Lenta.ru” egyik riportere oldalán közzétett egy videót, melyben megmutatja, hogy akadnak szép számmal olyanok, akik egy-egy ruháért már több mint négy órája állnak sorban.

A moszkvaiak különböző célok érdeklében állnak be a végeláthatatlan sorba. Akad köztük olyan, aki 20.000 rubelért szeretne ruhát venni magának, de van olyan is, aki az új kollekcióból legalább 10 féle darabot szerezne be. Mindenféle korosztály képviselteti itt magát: a fiatal tinédzsertől kezdve az idős úrig mindenki megtalálható a sorban állók között.  

A tudósító szavai szerint a bolt bejáratánál ki van függesztve egy papírra a „látogatási szabályzat” melyen feketén-fehéren le van írva, hogy miket kell betartania az üzletbe bejutó szerencséseknek. A szabályok között szerepel, hogy a női részlegen tilos ruhát próbálni, valamint egy ruhából egy méretnél nem lehet többet vásárolni. A legfurcsább kitétel, hogy a boltban egy vevő maximum 10 percet tölthet el.

Az üzlet előtt kígyózó sorból az emberek részletekben juthatnak be a boltba. A beengedés menetét biztonsági őrök figyelik. A „Lenta.ru” riportere megtudta, hogy az Erdem X H&M közös kollekciójának legolcsóbb darabja 1500 rubelbe kerül (körülbelül 7000 Ft), a legdrágábbhoz pedig már 20.000 rubelért (120.000 Ft) lehet hozzájutni.

H&M A kép illusztráció (Forrás: http://media.fashionnetwork.com)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen