hirdetés
Nemzetközi

Macron et Schwarzenegger concluent le sommet pour le climat par un selfie

Közös szelfivel zárta a klímacsúcsot Macron és Schwarzenegger

Après la clôture du sommet One Planet ce mardi, Emmanuel Macron et l'ancien gouverneur de la Californie, Arnold Schwarzenegger, ont scellé leur volonté commune de défendre l'environnement en s'affichant ensemble dans un selfie et une vidéo.
hirdetés

A One Planet nevű klímacsúcs e hét keddi végét követően Emmanuel Macron francia elnök és Kalifornia egykori kormányzója, Arnold Schwarzenegger egy közös szelfivel és egy videóval is bizonyságot tettek a környezet védelme iránti közös elkötelezettségükről.

Hogyan is hiányozhatna egy nemzetközi találkozóról egy olyan szelfi, amely annak lezárásaként, és a közös optimizmus szimbólumaként születik meg? Márpedig a korábbi kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger és Emmanuel Macron francia elnök éppen ilyen képet készítettek kedden a Párizsban tartott One Planet Summit nevű klímatalálkozó végén, miután korábban június 23-án örökítették meg magukat egy fotón.

A volt amerikai színész először egy videót osztott meg az eseményről, amelyen a francia elnök, valamint néhány gyermek társaságában látható, és azt ígéri, hogy „mindezen gyermekek számára” visszaállítják a bolygó nagyszerűségét. A felvételen később Macron angolul nyugtázza: „Ezt fogjuk tenni”.

Később Emmanuel Macron ugyanerről a jelenetről egy fotót is megosztott hivatalos Twitter-oldalán, amelyet azzal a szöveggel kísért, hogy egy „csapat éljenez a bolygónkért a kék és zöld színű Eiffel-torony előtt (amelyet ugyan nem látni, de ott van!)”.

Emmanuel Macron Közös szelfivel zárta a klímacsúcsot Macron és Schwarzenegger / Macron et Schwarzenegger concluent le sommet pour le climat par un selfie (Forrás: Twitter / Emmanuel Macron)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen