hirdetés
Nemzetközi

Yorki herceg: a státusz változik, a kapcsolatok maradnak

Az Egyesült Királyság státusza a közeljövőben változni fog, de Nagy-Britannia továbbra is a kétoldalú kapcsolatok elmélyítésére törekszik európai szomszédjaival - mondta András yorki herceg kedden egy konferencián Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.
hirdetés

"Nekünk és Magyarországnak egyaránt komoly történelmi múltunk van a szak- és közigazgatásban. Azt tapasztaltuk, hogy ha a közösségeket bevonjuk a párbeszédbe, sokkal jobb eredményeket tudunk elérni a közszolgálati feladatok ellátásában, és ezeket a közösségek maguknak fogják érezni"

- mondta a herceg a Társadalmi érték és felelősség a közszférában című angol-magyar műhelykonferencián.

András yorki herceg kétnapos látogatáson tartózkodik a magyar fővárosban. A keddi konferencia a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Birminghami Egyetem együttműködésében valósult meg.

Forrás: MTI

András yorki herceg Budapesten András yorki herceg, II. Erzsébet brit királynő harmadik gyermeke beszédet mond a Társadalmi érték és felelősség a közszférában című brit-magyar szakmai konferencián a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2018. szeptember 11-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen