hirdetés
Sport

Tőzsér már nem fog a pótselejtezőkön játszani

Nemzeti futballválogatottunk lázasan készül a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre. Ennek kapcsán nyilatkozott két játékos, Szalai Ádám és Tőzsér Dániel a Nemzeti Sport című napilapnak. Mindketten panaszkodtak, csak más-más miatt.
Tőzsér Dániel Tőzsér Dániel (Fotó: Rangado.hu)
hirdetés

Szalai nehezen éli meg, hogy már lassan egy éve gólképtelen. Emiatt nehéz heteken, hónapokon van túl. A teljesítményét természetesen sok kritika is éri, de a csatár próbál elsősorban az építőjellegűekkel foglalkozik. Meglátása szerint kellemetlen, amikor magyar ócsárolja a másik 

Továbbá nyilatkozott a Hoffenheimnél történt edzőváltásról is, de arról sajnos már nem kérdezték, mekkora az esélye Huub Stevensnél a csapatba kerülésre. A pótselejtező kapcsán még megemlítette, hogy nincs szükség külön motivációra, a csapat minden tagjának a győzelemért kell küzdenie. Bár kimondottan nem örült Norvégiának (vajon kinek örült volna?), az esélyekről sem beszélt.

Tőzsér Dániel számára azonban véget ért a válogatottság, már ami az idei évet jelenti. Bernd Storck szövetségi kapitány ugyanis még a bő keretbe sem jelölte a QPR magyar középpályását. Tőzser érthető módon nehezen élte meg ezt a döntést, amire érdemben nem is tudott reagálni. Mondhatni nem találta a megfelelő szavakat hozzá.

Tőzsér a selejtezősorozat szinte valamennyi meccsén pályán volt, most viszont a lelátóról figyelheti társait. Elmondása szerint a legrosszabbul az esett neki, hogy a kapitány még arra sem volt hajlandó, hogy telefonon közölje vele döntését.

A magyar válogatott november 12-én, Oslóban játssza a pótselejtező első meccsét. Három nappal később a Groupama Arénában lesz a visszavágó. A győztes ott lehet a franciaországi, 24 csapatos Európa-bajnokságon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Foci vb 2018 menetrend, eredmények

Foci vb 2018 menetrend, eredményekhirdetés
Horvátország 3-0-ra legyőzte Argentínát

Horvátország 3-0-ra legyőzte ArgentínátFranciaország 1-0-ás győzelmet aratott Peru felett

Franciaország 1-0-ás győzelmet aratott Peru felettDánia és Ausztrália 1-1-es döntetlent játszott

Dánia és Ausztrália 1-1-es döntetlent játszotthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen