hirdetés
Sport

Ma már az új mezben lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott

Ma (péntek) este hat órakor a magyar labdarúgó-válogatott először Elefántcsontpart ellen mérkőzik meg, már az új Eb-szerelésben. A szurkolók egy nagy részének szavazatai alapján megválasztott mez már meg is vásárolható a Groupama Arénában, valamint a gyártó kiemelt partnereinél.
Magyar válogatott új mez A szurkolók véleménye is számított! (Forrás: bumm.sk)
hirdetés

A szerelések színvilágukban részben követik a korábbi hagyományokat – a hazai mez piros, s a vállán fehér csíkok vannak, az idegenbeli mez pedig fehér alapszínű, a vállán piros csíkokkal. Ami azonban újítás mindkét garnitúrában, az a felsőrészek ujját körülölelő, illetve a mez alsó peremén is végigfutó zöld csík: így a magyar nemzeti színek közül mindet reprezentálja az új szerelés. Ugyancsak változás a korábbiakhoz képest, hogy az MLSZ címere került a nadrágra.

„Számomra a legkedvesebb újítás, hogy a nemzeti színeink mindegyike megjelenik az új mezen. Eddig a felsőn nem, csupán a sportszáron jelent meg a zöld szín. Elsőre szokatlan volt még a szurkolói szavazás során, de jól sikerült!” – fejtette ki véleményét az új szerelésekkel kapcsolatban Juhász Roland, a válogatott hátvédje.

„Ha a mellizmaid rendben vannak, szépen kiemeli azokat az új mez, ami az ellenfelekkel szemben is jól jön. Örülök, hogy az Adidas nemcsak a profi cipőt, hanem a teljes szerelést biztosítja számunkra, és hogy a mezek is a legjobb minőségben készültek. A klasszikus színekben büszkén képviselem majd hazánkat az Európa-bajnokságon”– nyilatkozta Lovrencsics Gergő, a magyar nemzeti csapat szélsője.

Új mezÚjítás a zöld csík (Forrás: bumm.sk)

Hol, mikor, mennyiért kapható?

A Magyarország–Elefántcsontpart felkészülési mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a mai napon pedig már megvásárolhatóak az új mezek az Adidas-üzletekben és a partnereknél.

A felnőtt mezek ajánlott kiskereskedelmi ára 21 990 forint, míg a női mezekhez 19 990 forintért, a gyermekméretekhez pedig 16 990 forintért lehet hozzájutni.

Jótékony célra...

Mivel régóta vágyott sikert ért el a válogatott a kvalifikációval, a sportszergyártócég egy újabb, igen nemes gesztussal is ünnepel.

„Háromszáz mezt ajánlunk fel jótékonysági célra. Szeretnénk, ha a mezek olyan emberekhez is eljutnának, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, hogy megvásárolják. A kiválasztásban ismert sportolók lesznek segítségünkre” – számolt be róla Lengyel Zsolt, az Adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

A felajánlott mezekért e-mailben a hungary@adidas.com címen, illetve postán az Adidas Budapest Kft. címén (1118 Budapest, Rétköz utca 5.) lehet jelentkezni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen