hirdetés
Sport

Nemsokára kifizetik az olimpiai és paralimpiai jutalmakat

A kormányrendelet előírásainak megfelelően született döntés az olimpiai és paralimpiai jutalmakról - közölte kedden a MOB azokra a felvetésekre válaszul, hogy miért nem kapták még meg a sportolók és edzőik a nekik járó összegeket.
Sok-sok korai ébredés van mögötte... Sok-sok korai ébredés van mögötte... (Forrás: olimpia2016.24.hu)
hirdetés

Az EMMI sportért felelős államtitkársága a folyamat az előírásoknak megfelelően zajlik, a szerződéskötés után következhetnek a kifizetések.

A MOB elnökségének közleményében az áll: időben döntöttek a személyekről és az öszegekről. A pénzügyi forrást az EMMI biztosítja, amint megérkezik, folyosítják azt a sportolóknak és edzőiknek. Az összegek szétosztása előtt egyeztettek a sportszövetségekkel.

"A szerződés aláírása a héten megtörténik, azt követően pedig a MOB intézkedik a jutalmak kifizetéséről" - közölte az államtitkárság, hozzátéve: az állam maximálisan elsimeri a spotolól és a szakemberek teljesítményét.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár emondta: a folyamat heteket vett igénybe, de ők is azt szeretnék, ha a sportolók és edzőik minél hamarabb megkapnák a pénzjutalmukat.

A díjazás mértéke egyébként nem változott az előző olimpia óta, a paralimpia magyar érmesei pedig egészséges társaik jutalmának felét kapják.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Tízmillióra súlyosbították a Ferencváros büntetését

Tízmillióra súlyosbították a Ferencváros büntetését


MLSZ,     FERENCVÁROS,     BÜNTETÉS

hirdetés
Jövőre újra Budapesten a WWE pankráció sztárjai

Jövőre újra Budapesten a WWE pankráció sztárjaiFucsovics Márton Indiában kezdi a 2018-as szezont

Fucsovics Márton Indiában kezdi a 2018-as szezontMeghalt Jana Novotná korábbi wimbledoni bajnok

Meghalt Jana Novotná korábbi wimbledoni bajnokhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen