hirdetés
Sport

Nemsokára kifizetik az olimpiai és paralimpiai jutalmakat

A kormányrendelet előírásainak megfelelően született döntés az olimpiai és paralimpiai jutalmakról - közölte kedden a MOB azokra a felvetésekre válaszul, hogy miért nem kapták még meg a sportolók és edzőik a nekik járó összegeket.
Sok-sok korai ébredés van mögötte... Sok-sok korai ébredés van mögötte... (Forrás: olimpia2016.24.hu)
hirdetés

Az EMMI sportért felelős államtitkársága a folyamat az előírásoknak megfelelően zajlik, a szerződéskötés után következhetnek a kifizetések.

A MOB elnökségének közleményében az áll: időben döntöttek a személyekről és az öszegekről. A pénzügyi forrást az EMMI biztosítja, amint megérkezik, folyosítják azt a sportolóknak és edzőiknek. Az összegek szétosztása előtt egyeztettek a sportszövetségekkel.

"A szerződés aláírása a héten megtörténik, azt követően pedig a MOB intézkedik a jutalmak kifizetéséről" - közölte az államtitkárság, hozzátéve: az állam maximálisan elsimeri a spotolól és a szakemberek teljesítményét.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár emondta: a folyamat heteket vett igénybe, de ők is azt szeretnék, ha a sportolók és edzőik minél hamarabb megkapnák a pénzjutalmukat.

A díjazás mértéke egyébként nem változott az előző olimpia óta, a paralimpia magyar érmesei pedig egészséges társaik jutalmának felét kapják.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Michelisz Norbert megsérült

Michelisz Norbert megsérülthirdetés
Foci vb 2018 menetrend, eredmények

Foci vb 2018 menetrend, eredményekRed Bull Air Race: Martin Sonka nyerte a budapesti kvalifikációt

Red Bull Air Race: Martin Sonka nyerte a budapesti kvalifikációthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen