hirdetés
Sport

Hosszú Katinka nem hagyja szó nélkül Pásztory Dóra levelét

A paralimpiai bajnok úszó nyílt levélben vetette Katinka szemére, hogy igencsak egyirányú kommunikációt folytat, ám az Iron Lady megígérte, mindenképpen reagál majd Pásztory Dóra gondolataira.
Hosszú Katinka Hosszú Katinka is belépett a GAPS-ba (Forrás: 24.hu)
hirdetés

Pásztory Dóra nyílt levélben fogalmazta meg a kritikáját, és azt nehezményezte a leginkább, hogy Hosszú Katinka egyirányú kommunikációt folytat az Instagram posztokkal, nyílt levelekkel valamint a sajtótájékoztatókkal.

„De elegem van a nyílt levelekből, abból, hogy soha nem láthatok vele élő interjút, lassan már tévés interjút sem, csak nyomtatott sajtóban megjelent cikket, ahol le lehet ellenőrizni a kérdéseket, és többszörösen át lehet írni a válaszokat. Elegem van a pletykákból, amelyek valóságtartalmáról egyszerűen nem lehet fogalmunk, mert nincs, aki feltehetné a kényes kérdéseket szemtől szembe”

- olvashattuk Dóra levelében.

Katinkával legutóbb a MOL Csapathoz való csatlakozás kapcsán megrendezett sajtótájékoztatón találkozhatott a nyilvánosság, ahol természetesen szóba került a fentebb említett üzenet is. Úszókiválóságunk így reagált a kritikára:

„Láttam, kicsit csodálkoztam rajta, még beszélgettem volna vele. Dolgozom az ügyön, jönni fog rá válasz, de nem feltétlen csak a levélre”

- mondta Katinka. Mindeközben, az Iron Lady ma reggel új posztot tett ki Facebook oldalán, amelyben elmondja, nem számított arra, hogy legutóbbi üzenete ennyire felkapottá válik, de annak örül, hogy világszerte ennyi úszó megmozdult a levél hatására.

Sőt, egy igazán izgalmas hírt is bejelentett, miszerint megalakul Profi Úszók Világszövetsége, a GAPS (Global Association of Professional Swimmers)!

„Végtelenül büszkék vagyunk rá, hogy ma bejelenthetjük: több mint 30 úszó, köztük 15 olimpiai bajnok részvételével megalakul a Profi Úszók Világszövetsége a GAPS (Global Association of Professional Swimmers), amelyben az első pillanattól kezdve minden egyes kontinens képviselteti magát”

- olvasható a posztban, ahol a nevek listáját böngészve arra is hamar rájövünk, hogy Katinkán kívül egy magyar név sem szerepel rajta.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egyesült Államok Nagydíja - Hamilton a pole pozícióban

Egyesült Államok Nagydíja - Hamilton a pole pozícióban


USA,     FORMA 1,     LEWIS HAMILTON

hirdetés
Elhunyt Magos Judit hatszoros Eb-aranyérmes asztaliteniszező

Elhunyt Magos Judit hatszoros Eb-aranyérmes asztaliteniszezőAz utcán támadtak rá a kétgyermekes magyar futónőre

Az utcán támadtak rá a kétgyermekes magyar futónőreA tallinni döntetlennel már nem juthat fel a válogatott

A tallinni döntetlennel már nem juthat fel a válogatotthirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen