Sport

Velük játszik majd a női vízilabda-válogatott

Szoros volt a tegnap esti görög és spanyol meccs, ám végül kiderült, hogy kivel néznek farkasszemet vigaszágon a magyar pólósok.
Vizes vb 2017 - Vízilabda A görög Hriszula Diamantopulu kapus gólt kap büntető dobásból a női vízilabdatorna negyeddöntőjében játszott Görögország - Spanyolország mérkőzésen - MTI Fotó: Czagány Balázs

Rendkívül izgalmas mérkőzést hozott a tegnap esti Görögország - Spanyolország rangadó. Az első negyedben a görögök vezettek 3-2-re, ám a második, illetve a harmadik negyed 2-2-es gólarányt hozott.

A spanyolok egy percig sem adták fel a küzdelmet, és ha nem is vezettek, de egy gólnál többel nem hagyták elmenni az ellenfelet.

Vizes vb 2017 - VízilabdaA spanyol játékosok örülnek a győzelemnek a női vízilabdatorna negyeddöntőjében játszott Görögország - Spanyolország mérkőzés végén - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A mérkőzés valóban kiélezett volt az utolsó másodpercig, hiszen a csapatok összesen ötször fordítottak. A találkozó legvégén csupán tíz másodperce volt a spanyolok válogatottnak az egyenlítésre, ám a lányokat nem roppantotta össze a nyomás és sikerült a kapuba találniuk.

Döntetlennel ért véget a rendes játékidő, így aztán következtek az ötméteresek.

Vizes vb 2017 - VízilabdaA görög Nikoleta Elefteriadut (j) vígasztalják a női vízilabdatorna negyeddöntőjében - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A spanyolok első kísérletét kivédte a kapus, így a görögök számára felcsillant a remény. Ezt követően azonban kétszer sem tudtak betalálni a hálóba.

Így tehát Spanyolország mérkőzhet meg Kanadával a döntőbe jutásért, pólós lányaink pedig Görögországgal néznek majd szembe a vigaszágon.

Görögország - Spanyolország 12-14 (büntető: 2-4)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen