hirdetés
Sport

12 év után távozik a Sport TV-től Szaniszló Csaba

Több mint egy évtized után távozik a Sport Televíziótól Szaniszló Csaba, akit eddig a csatorna műsorvezetőjeként és kommentátoraként ismerhettek a nézők. Közösségi oldalán elárulta azt is, hogy Hosszú Katinkáék cégénél, az Iron Corporationnál dolgozik majd, annak média- és tartalomvezetőjeként.
Szaniszló Csaba Szaniszló Csaba (Forrás: romanista.hu)
hirdetés

Hosszú Katinka a Facebook-oldalán jelentette be, hogy vállalkozásuk, az Iron Corporation média- és tartalomfejlesztési részleggel bővül, amelyről annyit máris tudni lehet, hogy a Sport TV ismert kommentátora és műsorvezetője, Szaniszló Csaba vezeti majd. Ezzel együtt Szaniszló Csaba pedig arról tett bejelentést a Facebook-oldalán, hogy 12 év után otthagyja a televíziót.

A háromszoros olimpiai, és hétszeres világbajnok magyar úszó közösségi oldalán azt írta:

„Hiszek abban, hogy a mai nap éppen olyan jelentős lesz életünkben, mint az egy évvel ezelőtti volt, és örömmel jelentem be, hogy cégünk novembertől új részleggel, a média- és tartalomfejlesztési divízióval bővül”.

A bejegyzése szerint több céljuk is van a területen: egyrészt szeretnének mindent megtenni azért, hogy minél rendszeresebb és színvonalasabb tájékoztatást nyújtsanak arról, hogy mi történik velük, másfelől pedig lehetővé szeretnék tenni, hogy többet szólhassanak hozzájuk, és egymáshoz is közelebb kerüljenek „az Iron Nation tagjai”. Ezen kívül távolabbi célokról is szót ejtett a bejegyzésben Katinka, de ezekről még korainak tartotta beszélni.

A bejelentésből kiderült az is, hogy az új részleg élére egy „tapasztalt szakemberre volt szükségük”, akinek már ismerik a munkáját, emellett akivel korábban volt személyes kapcsolatuk is, és a gondolkozásuk is hasonló. Így került képbe Szaniszló Csaba, aki hosszas beszélgetéseket követően döntött arról, hogy 12 év után elhagyja az előző munkahelyét azért, hogy csatlakozzon az „Iron csapathoz”.

„Amellett, hogy Csaba számos rangos sporteseményt közvetített, az elmúlt években hazai és nemzetközi televíziós sportjogok beszerzésével is foglalkozott, másodmagával álmodta meg és hozta létre a Trash Talk című amerikaisport-talkshowt, nemrég elkészítette első dokumentumfilmjét, mely hazánk egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél amerikai pályafutásának fontosabb állomásait követte végig, az elmúlt nyáron pedig a nemzetközi televíziókért felelt az úszó-világbajnokságon” – derül ki a bejegyzésből.

A népszerű műsorvezetővel már június óta tervezik közösen a „jövő Iron Networkjét”, aminek eredményét hamarosan láthatjuk, hallhatjuk és olvashatjuk is.

Szaniszló Csaba egy rövid bejegyzésben maga is beszámolt a fejleményekről saját Facebook-oldalán, ahol azt írta, hogy még tavasszal sem gondolta volna, hogy „tizenkét csodás, a Sport Tv-nél eltöltött év után” munkahelyet vált, ugyanakkor úgy látja, hogy vannak lehetőségek, amelyekre az ember nem tud nemet mondani. Noha még el sem kezdte a munkát, egyre biztosabb afelől, hogy jó döntést hozott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FC

Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FCElhunyt Kulcsár Győző

Elhunyt Kulcsár Győzőhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen