hirdetés
Sport

Grosjean lebuktatta Hamiltont

A francia pilóta a versenyzői értekezleten hívta fel valamire Charlie Whiting versenyigazgató figyelmét Lewis Hamiltonnal kapcsolatban.
Hamilton Hamilton szerint csak néhányszor szokta kikapcsolni az övét
hirdetés

Megtartották nemrégiben a Japán Nagydíj versenyzői értekezletét, amelyről egy részletet most nyilvánosságra hoztak.

A felvétel elején azt láthatjuk, ahogy a versenyigazgató Sebastian Vettel és Pascal Wehrlein közös akcióját hozza fel - utalva itt arra, amikor a Sauber-pilóta saját autóján taxiztatta vissza a Ferrari versenyzőjét a bokszutcába. Whiting szerint ez nagyon kedves volt, de legközelebb maradjon mindenki az ilyenkor előírt orvosi autónál.

Hamilton ezután felhozta, hogy Vettel kivette a kormányt az autóból és magával vitte, holott elvileg nem ez a szabály. A versenyigazgató szerint ebben a szituációban ez megengedett.

Grosjean ekkor vetette fel a kérdést, miszerint levezetőkörön ki szabad-e kapcsolni a biztonsági övet, mert Hamilton ezt gyakran megteszi.

Whiting szerint lazítani lehet az övön, de kikapcsolni nem. Massa erre azt felelte, hogy meglazítani sokkal nehezebb, mint kikapcsolni.

Grosjean ebben a pillanatban talán megérezte, hogy "bajba keverte" Hamiltont, mert gyorsan visszakozott, és elmondta, szerinte a közönségnek sokkal jobb, ha kikapcsolja, hiszen így tud integetni, csupán tisztázni akarta a dolgokat.

Hamilton megkérdezte, hogy a francia mégis mit akart tisztázni, mire a válasz ez volt:

"Mert néha, ha nem rakjuk vissza a kormánykereket, megbüntetnek érte, pedig letörött kerekeknél már nincs benne logika. Szóval akkor ezt is tudni szerettem volna."

Erre Hamilton csak annyit felelt, hogy "érdekes...". Végül Whiting lezárta a témát és megmondta világosan, az övnek maradnia kell és kész, hiszen a múltkori Vettel-Stroll ütközés is a levezetőkörben történt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Foci vb 2018 menetrend, eredmények

Foci vb 2018 menetrend, eredményekSpanyolország 1-0-ra győzte le Iránt

Spanyolország 1-0-ra győzte le Iránthirdetés
Uruguay Suárez góljával szerezte meg a győzelmet Szaúd-Arábia ellen

Uruguay Suárez góljával szerezte meg a győzelmet Szaúd-Arábia ellenRonaldo góljával 1-0-ra legyőzte Marokkót Portugália

Ronaldo góljával 1-0-ra legyőzte Marokkót PortugáliaA FIFA elégedett a bíráskodással és a videobíró alkalmazásával

A FIFA elégedett a bíráskodással és a videobíró alkalmazásával


FIFA,     VÁR,     VIDEÓBÍRÓ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen