hirdetés
Sport

Bernd Storck szerint a szurkolók negatív hangulata is befolyásolta a csapatot

A német szakember szerint a magyar válogatott nem kapta meg a megfelelő támogatást a szurkolóktól és emiatt is szerepeltek gyengébben.
Bernd Storck Bernd Storck szerint a csapat nem kapta meg a megfelelő támogatást (Forrás: Csakfoci.hu)
hirdetés

A portugál és a svájci meccs után kiderült, hogy egyik csapat ellen sem volt esélye a magyar válogatottnak, így sokan félve várták a tegnapi Feröer elleni mérkőzést.

Azt, hogy a svájciaktól vagy a portugáloktól kikaptunk, a közönség még elnézte, ám azt, hogy a szigeteki csapat ellen csupán 1 gólt sikerüljön lőni... azt már nem.

A magyarok a meccs végén szokás szerint odamentek a rajongókhoz, hogy elénekeljék a himnuszt, ez azonban elmaradt.

A közhangulaton azonban Bernd Storck nyilatkozata sem sokat segített.

"A drukkereknek köszönettel tartozunk, hogy eljöttek, bár ma nem álltak mögénk. Ilyet még nem éltem át korábban. Ma nem kaptuk meg a támogatást... Nem könnyű úgy focizni, hogy a szurkolók az ellenfelet támogatják. Ennek ellenére szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy a második félidőben nem hagyta magát befolyásolni ezáltal. Nem volt egyszerű. Talán nagy volt az elvárás a szurkolók részéről, hogy jobban fogjuk zárni ezt a sorozatot. Én sem vagyok elégedett. A harmadik helyen zártunk, igaz, több pontot is szerezhettünk volna. Sokat elajándékoztunk, főként az elején. Ez a reakció egyfajta összegzés volt a drukkerektől. A játékosoknak megköszöntem a teljesítményüket az öltözőben. Ilyen hangulatot nem éltünk még át. Megdicsértem őket, hogy nem hagyták magukat befolyásolni. Megkapták érte a jutalmukat a gól révén. A meccs után a nem az én jövőmről kell beszélni, hanem a magyar futballéról. Ez a fontos. Reformokat indítottunk el, ezekhez idő és nemzetközileg tapasztalt játékosok kellenek. Most három-négy olyan futballistánk van, aki ezen a szinten játszik. Így nehéz. A szurkolók részéről türelemre van szükség"

- idézi a szövetségi kapitány szavait a Hatharom.com.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen